تلاش کارشناسان تغذیه دانشگاه علوم پزشکی البرز در روز جهانی تخم مرغ / به روایت تصویر

به گزارش روابط عمومی ، همزمان با روز جهانی تخم مرغ 17 مهر ماه ، کارشناسان> واحد تغذیه در معاونت بهداشت دانشگاه و همچنین در کلیه مراکز و پایگاه های بهداشتی در سطح استان با اجرای برنامه ها و مراسم های آموزشی و نمادین به ویژه در مدارس بر اهمیت و ضرورت مصرف تخم مرغ و ارزش غذایی آن> به عنوان یکی از غذاهای کامل و مهم در حفظ سلامتی به دانش اموزان و عموم مردم> تاکید کردند و آموزش و اطلاع رسانی های لازم انجام شد که در این گزارش تصویری بخشی از تلاش ها> و اقدامات کارشناسان تغذیه را مشاهده می کنید.>
>
نظر دهید