• 1404/09/26 - 18:14
  • - تعداد بازدید: 100
  • - تعداد بازدیدکننده: 91
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مجمع سلامت شهرستان فردیس برگزار شد

مجمع سلامت شهرستان فردیس امروز به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری و با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان فردیس و سایر اعضا این مجمع در محل فرمانداری برگزار شد.
 
در این جلسه دکتر عینی ،  مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان با ارائه گزارشی از وضعیت سلامت عمومی، به تشریح اولویت‌های بهداشتی شهرستان پرداخت و موضوعاتی از جمله خودکشی، حیوان‌گزیدگی و بیماری هاری، آنفلوانزای انسانی و پشه آئدس را به‌عنوان مهم‌ترین چالش‌های بهداشتی شهرستان مطرح کرد. 
 
وی با اشاره به آمار و اطلاعات موجود، بر لزوم همکاری همه‌جانبه دستگاه‌ها، ادارات و نهادهای اجرایی و همچنین مشارکت مؤثر در اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی عمومی تأکید نمود.
 
 در ادامه، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان ضمن جمع‌بندی مباحث مطرح‌شده، مصوباتی را به‌عنوان خروجی جلسه در راستای ارتقای سلامت و امنیت اجتماعی شهرستان در دستور کار قرار داد و بر پیگیری و اجرای دقیق مصوبات با همکاری همه دستگاه‌های ذی‌ربط تأکید کرد.
 
در پایان این نشست، به‌منظور قدردانی از تلاش‌ها و همکاری‌های مؤثر، از تعدادی از اعضای فعال و تأثیرگذار مجمع سلامت تقدیر به‌عمل آمد.
 
 این جلسه با هدف تقویت هماهنگی بین‌بخشی و ارتقای شاخص‌های سلامت و امنیت اجتماعی شهرستان برگزار شد.
 
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 346766
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید