• 1404/12/28 - 17:50
  • - تعداد بازدید: 28
  • - تعداد بازدیدکننده: 27
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تداوم بازدیدهای نظارتی رئیس دانشگاه در آستانه نوروز/ رضایتمندی از خدمات دیالیز در بیمارستان امام حسن مجتبی (ع)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در ادامه برنامه‌های پایش میدانی مراکز درمانی استان در آستانه سال نو، دکتر شهرام صیادی، رئیس دانشگاه، روز پنجشنبه ۲۸ اسفند ماه با حضور در بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) نظرآباد، از بخش‌های مختلف این مرکز بازدید کرد.

در این برنامه نظارتی که با همراهی دکتر اکبرزاده، رئیس بیمارستان و تیم مدیریتی انجام شد، فرآیندهای ارائه خدمت و آمادگی عملیاتی کادر درمان مورد ارزیابی قرار گرفت. دکتر صیادی با حضور در بخش‌های بستری و تخصصی، ضمن گفتگو با کادر بالینی در جریان چالش‌ها و توانمندی‌های موجود قرار گرفت.

بخش دیالیز این مرکز، از نقاط تمرکز این بازدید بود که رئیس دانشگاه پس از بررسی شاخص‌های عملکردی، از سطح کیفی خدمات ارائه شده ابراز رضایت نمود. وی با تأکید بر ماهیت حیاتی خدمات دیالیز تصریح کرد: «ارائه خدمات مستمر و باکیفیت به بیماران دیالیزی نباید تحت هیچ شرایطی دچار وقفه شود و پایداری زنجیره درمان در ایام تعطیلات نوروز، از اولویت‌های اصلی است.»

دکتر صیادی در پایان، تکریم بیماران و ارتقای سطح رضایتمندی مراجعان را سنجه اصلی موفقیت مراکز درمانی برشمرد و ابراز امیدواری کرد با حضور متعهدانه کادر درمان، خدمات‌رسانی در ایام نوروز با بالاترین ضریب اطمینان ادامه یابد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 348665
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید