• 1405/03/19 - 08:52
  • - تعداد بازدید: 94
  • - تعداد بازدیدکننده: 85
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری نشست تخصصی رابطین سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت واحدهای ستادی و محیطی دانشگاه علوم پزشکی البرز با هدف ارتقای مشارکت‌های اجتماعی در حوزه بهداشت و درمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز دوشنبه ۱۸ خرداد ماه سال ۱۴۰۵، نشست گسترده‌ای با حضور رابطین سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت در مراکز تابعه دانشگاه، به ریاست دکتر علی جمال محمدی، مدیر سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت، در سالن فارابی برگزار گردید. این نشست با هدف هم‌افزایی اقدامات اجرایی و تقویت شبکه ارتباطی میان بنگاه های اقتصادی، سازمان های مردم نهاد و خیرین و حوزه های بهداشت، درمان، آموزش و ... برای تامین بهینه زیرساخت های تخصصی حوزه سلامت برگزار شد.

 در این جلسه، مهندس دهقانی، سرپرست مدیریت روابط عمومی دانشگاه، دکتر دانش‌مهر، رئیس بیمارستان ثارالله و جمعی از رابطین مراکز تابعه حضور داشتند. در ابتدای این نشست، در راستای ارتقای بهره‌وری سازمانی، از عملکرد مخلصانه و نقش کلیدی واحد امور حقوقی دانشگاه در تسهیل فرآیندها و پیشبرد قانونی اقدامات اجرایی تقدیر به عمل آمد.

 در محورهای عملیاتی این جلسه، بر ضرورت استقرار و پایداری شبکه ارتباطی با خیرین تأکید شد. در این راستا، مقرر گردید تمامی اطلاعات به‌روز رابطین خیرین سلامت و سازمان‌های مردم‌نهاد به مدیریت مربوطه ابلاغ گردد. همچنین جهت جلوگیری از گسست در زنجیره ارتباطات و حفظ استمرار در تعاملات، بر عدم تغییر رابطین تأکید شد و در صورت اجتناب‌ناپذیر بودن تغییرات، لزوم اطلاع‌رسانی سریع و فوری به مدیریت مربوطه مورد تأکید قرار گرفت.

 در بخش بررسی پیشرفت پروژه‌ها، گزارش‌های امیدبخشی از اقدامات جاری ارائه شد؛ از جمله پیشبرد پروژه‌های کلیدی در شهرستان اشتهارد، افتتاح مرکز پیوند استان البرز که بر اساس تفاهم‌نامه منعقده میان رئیس دانشگاه و خیرین گامی بلند در جهت ارتقای سطح خدمات تخصصی است و طی ماه های آتی افتتاح خواهد شد. همچنین روند پیشرفت پروژه ساختمان آزمایش غذا و دارو به عنوان یکی از زیرساخت‌های حیاتی دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.

 در راستای ارتقای کیفی منابع انسانی، موضوع «توان‌افزایی نیروی انسانی در برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره‌وری» مورد بحث و بررسی قرار گرفت. هدف از این رویکرد، تقویت تفکر مسئولیت‌پذیری اجتماعی در نظام سلامت است تا کارکنان علاوه بر فعالیت در حوزه تخصصی، در مقوله خدمت‌رسانی اجتماعی و تعامل با خیرین نیز به سطح بالایی از توانمندی دست یابند. شایان ذکر است که این نشست با توجه به محتوای آموزشی و کاربردی، به عنوان یک دوره آموزشی شغلی در سوابق شرکت‌کنندگان لحاظ گردید.

 در پایان جلسه، دکتر جمال محمدی با تأکید بر رویکرد «تأمین مالی پایدار»، خاطرنشان کرد که مراکز تابعه باید با شناسایی و جذب هوشمندانه بنگاه‌های اقتصادی و مؤسسات توانمند، نیازهای زیرساختی و تجهیزاتی خود را از طریق جذب مشارکت‌های اجتماعی برطرف کنند. ایشان همچنین خواستار اهتمام ویژه در تهیه و اجرای «پروژه‌های نشاندار و اولویت‌دار» شدند و مقرر گردید گزارش عملکرد سال ۱۴۰۴ و فرم‌های ارزشیابی ریالی در اسرع وقت تکمیل و ارسال گردد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 351153
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید