• 1405/08/03 - 10:58
  • - تعداد بازدید: 44
  • - تعداد بازدیدکننده: 44
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز سرشماری نفوس و مسکن ۱۴۰۵ با حضور رئیس جمهور و مسئولین استانی

IMG_20261025_105705

سرشماری نفوس و مسکن ۱۴۰۵ طی جلسه‌ای با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، آغاز شد؛ استان البرز نیز به‌صورت ویدئوکنفرانس در این نشست حضور یافتند.

به نقل از اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری البرز، آیین آغاز سرشماری نفوس و مسکن ۱۴۰۵ طی جلسه‌ای با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، مسئولین استانی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز  برگزار شد.

پزشکیان در این نشست با تأکید بر نقش داده‌ها و اطلاعات دقیق در برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری‌های کلان کشور، تحقق عدالت، حق و انصاف در جامعه را مستلزم دسترسی به اطلاعات صحیح دانست

 

 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز، با تأکید بر اهمیت سرشماری عمومی نفوس و مسکن گفت: به‌روزرسانی آمار جمعیتی کشور و استان‌ها، زمینه برنامه‌ریزی دقیق‌تر و هدفمندتر برای اجرای برنامه‌های توسعه‌ای را فراهم می‌کند.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری البرز، قدرت‌الله سیف با اشاره به اینکه آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن کشور در سال ۱۳۹۵ انجام شده است، اظهار کرد: سرشماری جدید با هدف به‌روزرسانی اطلاعات جمعیتی و فراهم‌کردن داده‌های مورد نیاز برای برنامه‌ریزی در بخش‌های مختلف انجام می‌شود.

معاون استاندار البرز افزود: بخش عمده اطلاعات مورد نیاز از طریق پایگاه‌های اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی جمع‌آوری شده و در برخی موارد نیز برای تطبیق داده‌های موجود با اطلاعات واقعی، بررسی‌های تکمیلی انجام می‌شود.

سیف با بیان اینکه استان البرز نیز همگام با سایر مناطق کشور در این طرح مشارکت دارد، خاطرنشان کرد: نتایج این سرشماری می‌تواند مبنای مناسبی برای تدوین و اجرای برنامه‌های توسعه‌ای استان و تصمیم‌گیری متناسب با نیازهای جمعیتی و منطقه‌ای باشد.

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 354920
کلمات کلیدی

تصاویر

IMG_20261025_105715 IMG_20261025_105656 IMG_20261025_105650 IMG_20261025_105652

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید