دوشنبه, 2 خرداد 1401
     ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
به میزبانی مشهد مقدس؛
اجلاس روسای دانشگاه ها و دانشكده های علوم پزشكی سراسر كشور آغازشد
اولین اجلاس روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور در دولت سیزدهم به طور رسمی و با حضور آیت الله علم الهدی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه، دکتر قاضی زاده هاشمی، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران و وزیر بهداشت به میزبانی مشهد مقدس آغاز شد.

به گزارش وبدا، وزیر بهداشت در این مراسم که در مجتمع شهدای سلامت مشهد مقدس برگزار شد، اظهار داشت: ما مسئولان وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی با امام رضا(ع)عهد می بندیم که با تمام وجود به صورت جهادی و شبانه روزی، خدمتگزار مردم هستیم.

وی افزود: توفیق خدمتگزاری خالصانه به مردم را یک غنیمت می دانیم و شکر نعمت برای ما به معنی کار بیشتر و شبانه روزی و نیز خدمت به مردم است. تعدادی از روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی، به تازگی کار خود را آغاز کرده اند و تلاش شبانه روزی و اخلاص و رضایت خداوند را مورد نظر دارند.

دکتر عین الهی خاطرنشان کرد: ما پاسدار خون شهدا به ویژه شهدای عزیز و گرانقدری همچون شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید کاوه و شهید برونسی و تمام شهدای مدافع سلامت هستیم. اعتقاد داریم که روح شهدا، ناظر بر اعمال ما است.

وزیر بهداشت یادآور شد: مدیران وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی، انقلابی، جهادی، پاکدست، متعهد، متخصص و مردمی هستند و امیدواریم با خصوصیت مردمی بودن و خدمتگزاری به آنها بتوانیم ادامه دهنده راه شهدا باشیم.

گفتنی است در این اجلاس، معاونین، مدیران ارشد، مشاورین و روسای سازمان های تابعه وزارت بهداشت حضور دارند. همچنین گزارش هایی از آخرین وضعیت اجرای برنامه های معاونت ها و سازمان های تابعه وزارت بهداشت ارائه و در مورد برنامه های پیشنهادی برای سالهای آینده بحث و تبادل نظر شد.

6.0.9.0
    V6.0.9.0