۱۴۰۰/۱۰/۲۲
با حضور سرپرست دانشگاه
شورای فناوری دانشگاه برگزار شد
دکتر صیادی: حمایت از شرکت های دانش بنیان با هدف توسعه تولید داخلی و نظارت  بر روند عملکرد شرکت های مرکز رشد با دقت انجام شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه. صبح امروز شورای فناوری دانشگاه با حضور سرپرست دانشگاه و معاونین آموزشی ، تحقیقات و فناوری ، غذا و دارو ، رییس دانشکده داروسازی و رییس مرکز رشد دانشگاه برگزار شد
دکتر صفری رییس مرکز رشد دانشگاه گزارشی از وضعیت و عملکرد مرکز رشد و شرکت های دانش بنیان ارایه کرد و به چالش های این حوزه پرداخت و بر حمایت دانشگاه از شرکت های دانش بنیان در جهت حفظ و ارتقا منافع دانشگاه و تولید علم و محصول تاکید کرد.
مواردی که در این نشست مطرح  مورد تاکید قرار گرفت:
نظارت دقیق توسط مرکز رشد دانشگاه بر عملکرد شرکت های دانش بنیان و حمایت از فعالیت آنان   بر اساس قرارداد های دقیق و شفاف
حضور و مشارکت اعضای هیات علمی دانشگاه در شرکت های دانش بنیان
تشکیل هسته های شرکت های دانش بنیان در مرکز رشد دانشگاه
در ادامه دکتر شهرام صیادی ، سرپرست دانشگاه ضمن تاکید بر توسعه تولید داخل و حمایت از شرکت های دانش بنیان در جهت تقویت و توسعه زیرساخت های تولید داخلی، اساس رشد کشور را توسعه شرکت های دانش بنیان دانست.
وی بر نظارت همراه با حمایت از شرکت های دانش بنیان تاکید کرد و افزود: قرارداد ها شفاف با تعیین بازه زمانی منعقد شود که مشخص باشد پس از گذشت چه زمانی چه محصولی تولید خواهد شد.

6.0.9.0
    V6.0.9.0