۱۴۰۰/۰۹/۰۴
وزیر بهداشت از بیمارستان شهید رجایی كرج بازدید كرد
دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در ادامه سفر خود به استان البرز پیش از ظهر پنجشنبه با حضور جمعی از مسئولان استانی و دانشگاهی از بیمارستان قلب شهید رجایی کرج بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه .  وزیر بهداشت و درمان که دکتر مجتبی عبداللهی استاندار البرز وی را همراهی کرد از بخش های مختلف بیمارستان شهید رجایی کرج بازدید و مشکلات و کاستی های درمانی در این بیمارستان را مورد بررسی قرار داد.

در این بازدید وزیر بهداشت از نزدیک با مراجعان و بیماران گفتگو کرد و میزان رضایت مندی و نحوه ارایه خدمات درمانی به بیماران را مورد بررسی قرار داد.

بیمارستان فوق تخصصی شهید رجایی در حصارک کرج است و این بیمارستان به عنوان مرکز قلب استان البرز شناخته شده است.

وزرای بهداشت و درمان و جهاد کشاورزی صبح امروز از بخش های مختلف موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی مستقر در حصارک کرج بازدید کردند و حرکت دانشمندان کشورمان در امر تولید واکسن کرونا در این موسسه و سایر مراکز علمی ایران اسلامی را ستودند.

خبر در حال تکمیل است ...

6.0.9.0