۱۴۰۰/۰۶/۲۳
با حضور ریاست دانشگاه برگزار شد
مراسم تكریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی - مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه با حضور رئیس و جمعی از اعضای هیات رئیسه دانشگاه ، مدیران ، مسئول بسیج جامعه پزشکی و مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز در محل سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی البرز برگزار شد

دکتر محمد فتحی، رییس دانشگاه در این مراسم گفت: بسیج درهر موقعیت و شرایطی که به معنای واقعی شکل گرفت توفیقات و اثرات ماندگاری را برجا گذاشت مانند هشت سال دفاع مقدس که همه ی مردم از همه ی اقشار برای حفظ نظام و انقلاب بسیج شدند.
رییس دانشگاه با اشاره به عملیات های مختلف در دفاع مقدس یاد رشادت و دلاورمردی های بسیجیان را گرامیداشت و افزود: بسیج یک حرکت اجتماعی و مردمی بود که توسط امام راحل شکل گرفت و در حوزه ها و عرصه های  مختلف خدمت به مردم همواره بسیج پیشقدم بوده و هست.
دکتر فتحی با تاکید بر اینکه بسیجی شدن آسان  و بسیجی ماندن دشوار است اظهار داشت: بی شک همواره در مسیر انقلاب و پیرو آرمان های امام راحل حرکت کردن و از مسیر منحرف نشدن لطف الهی و همت مضاعف و روحیه بسیجی می خواهد.
دکتر فتحی افزود: بسیج دانشجویی یکی از تشکل های مهم و تاثیر گذار در دانشگاه است و دانشجویان بسیجی با منش و عمل خود باید روحیه والای بسیجی را در دانشگاه ترویج کنند چرا که بسیجی بودن تنها شعار نیست و یک اعتقاد قلبی و ریشه دار است و زمانی به اصل و مفهوم بسیج نزدیک میشویم که بر اساس معیار ها ومفاهیم عمیق بسیج حرکت کنیم.
وی افزود: بسیج دانشجویی در دانشگاه حوزه ای فعال، پویا، بالنده و سازنده است و با علم و منطق و انسانیت راه والای خدمت به خلق ، حفظ انقلاب و آرمان های بلند امام راحل را دنبال می کند.

دکتر سمیه دهقان، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه گفت : بسیج دانشجویی تنها یک تشکل دانشجویی نیست بلکه یک مکتب و مفهوم والا و سازنده است.
دانشجویان بسیجی بارها ثابت کرده اند که نه تنها در دانشگاه بلکه در استان و کشور توانسته اند نقش آفرینی بکنند و در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی، سیاسی و آموزشی اثرگذار باشند.
وی تاکید کرد: بسیج دانشجویی همواره در کنار جامعه دانشگاهی ، دانشجویان و مردم قرار دارند و در بحران کرونا به خوبی نشان دادند که از هیچ کوشش و تلاشی برای خدمت به جامعه و مردم دریغ نمی کنند و در بخش های مختلف در خط مقدم مبارزه با این ویروس پیشقدم هستند.
دکتر دهقان با اشاره به اینکه بسیج دانشجویی در امر بهداشت و پیشگیری ، درمان بیماران ، اردوهای جهادی ، برگزاری دوره آموزشی و علمی و واکسیناسیون کرونا اقدامات بسیار خوبی انجام داده اند تصریح کرد: ۱۲۰ نفر از دانشجویان دانشگاه در قالب بسیج دانشجویی در طرح عمومی واکسیناسیون برای خدمت رسانی به مردم اعلام آمادگی کرده اند و به زودی با همکاری معاونت بهداشتی ، مرکز تجمعی واکسیناسیون در قالب بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی البرز راه اندازی میشود.
دکتر دهقان رمز موفقیت مسئولین بسیج دانشجویی در این دوره و دوره های قبل را حس مسئولیت پذیری، صدق نیت ، صفای باطن و خلوص عملی که این عزیزان دارند دانست و افزود: این عزیزان  از هیچ تلاشی در جهت اعتلای مکتب عمیق بسیج در دانشگاه و خدمت به مردم دریغ نمی کنند.
وی در پایان از تلاش ها و زحمات خالصانه و بسیجی وار آقای عارف نیکزاده قدردانی کرد و برای آقای اسلامی فر مسئول جدید بسیج دانشجویی در جهت برنامه ها و حرکت در راستای گام دوم انقلاب بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری برای ایشان آرزوی توفیق روز افزون داشت.

در این مراسم عارف نیکزاده ، مسئول سابق بسیج دانشجویی و اسلامی فر مسئول جدید بسیج دانشجویی صحبت کردند و لوح تقدیر و حکم مسئولیت این دو به ترتیب توسط ریاست دانشگاه و فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز به آنان اهدا شد.

6.0.9.0
    V6.0.9.0