۱۴۰۰/۰۶/۲۱
بازدید رییس دانشگاه به همراه جمعی از معاونین و مدیران از مجتمع آموزشی درمانی امام علی (ع)
ظهر امروز دکتر فتحی به همراه معاونین توسعه،مدیریت و منابع،درمان و غذا و دارو از بیمارستان امام علی (ع ) بازدید کرد و از نزدیک نحوه ی پذیرش و درمان بیماران را بررسی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر فتحی، رئیس دانشگاه در حاشیه این بازدید عنوان کرد: طی بازدید از  بخش های کرونایی ، اورژانس،کلینیک سرپایی و آی سی یو خوشبختانه به همت مسئولین بیمارستان نظم بسیار خوبی در بیمارستان برقرار است که از ریاست و کارکنان این مرکز قدردانی می کنم.

🔶وی افزود طی گفتگو با بیماران درمورد نحوه  ارائه خدمات ،خوشبختانه بیماران رضایت داشته  البته کمبود هایی هم وجود دارد که به زودی مرتفع خواهد شد .

🔶دکتر فتحی افزود: مجتمع آموزشی درمانی امام علی(ع) از ابتدا به عنوان مرکز پذیرش بیماران کرونایی فعالیت کرد و تعداد مراجعین به این مرکز بسیار بالا می باشد اما با این وجود هیچ گونه کمبود دارویی و تجهیزات وجود ندارد .

🔶رییس دانشگاه در پایان از مجاهدت کارکنان این مرکز که با فداکاری ایستادگی می کنند، قدردانی کرد.

6.0.9.0
    V6.0.9.0