۱۴۰۰/۰۶/۲۱
به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید
پیام معاون آموزشی دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید
دکتر شهروز یزدانی،معاون آموزشی دانشگاه طی پیامی آغاز سال تحصیلی را به اساتید ، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی البرز تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

اعضای محترم هیات علمی
دانشجویان گرامی
همکاران عزیز

آغاز سال تحصیلی جدید را به شما بزرگواران، تبریک و تهنیت عرض می نمایم.
امیدوارم در طول سال تحصیلی پیش رو، با توجه به محقق شدن واکسیناسیون حداکثری اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان عزیز و کارشناسان گرامی، بستر مناسب جهت آموزش حضوري به ویژه در دروس عملی، آزمایشگاهی و کاراموزی فراهم گردد و دانشجویان عزیز با استفاده از ظرفیتهای آموزشی و تحقیقاتی موجود، بتوانند به فعالیت های علمی پرداخته و از دشواری های حاصل از بیماری کرونا عبوری موفق داشته باشند.
مسؤولیت‏ پذیری و همراهی اعضای محترم هیات علمی و کارشناسان گرامی دانشگاه، در کنار تلاش دانشجویان عزیز، باعث شد تا در شرایط بحرانی شیوع بیماری کرونا در کشور، سال تحصیلی گذشته با موفقیت و کیفیت قابل قبول سپری گردد. برگزاری منظم حجم وسیعی از کلاس ‏های آموزشی به صورت تماما مجازی، تقویت زیرساخت‏ ها و امکانات آموزش مجازی و راه اندازی مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه تنها بخشی از عملکرد موفق دانشگاه در گذار از آموزش سنتی به آموزش مدرن میباشند.
آنچه در یک سال و نیم گذشته شاهد آن بودیم؛ تغییر مسیر آموزش کلاسیک به آموزش الکترونیکی؛ و فائق آمدن بر شرایط بحرانی پیش آمده، و موفقیت اساتید، دانشجویان و کارشناسان در کوتاه ترین زمان ممکن در جهت ادامه بهینه امر آموزش دانشجویان بود.
اینجانب مجدد فرارسیدن سال تحصیلی 1401-1400 را به تمام دانشگاهیان شریف دانشگاه علوم پزشکی البرز تبریک عرض می ‏نمایم و آرزو می ‏کنم سال تحصیلی جدید، توأم با تجربیات ارزنده و کسب دانش و مهارتهای لازم، برای همه شما عزیزان باشد.

دکتر شهروز یزدانی – معاون آموزشی دانشگاه
20 شهریور 1400