پنج‌شنبه, 7 مرداد 1400
     ۱۴۰۰/۰۴/۲۹
پیام تبریك رییس دانشگاه علوم پزشكی البرز به مناسبت روز عرفه و عید قربان
دکتر محمد فتحی رییس دانشگاه طی پیامی فرارسیدن روز عرفه و عید قربان به جامعه دانشگاهی ، مردم شریف استان و مسلمانان جهان تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است :

بسم الله الرحمن الرحیم

"لبیک اللهم لبیک، لبیک لا شریک لک لبیک، انّ الحمدو النعمة لک و الملک، لا شریک لک لبیک"

روز عرفه از روزهای بزرگ و با عظمتی است که درهای رحمت الهی و مغفرت کبریایی آستان حق تعالى به روی بندگان  گشوده است و خوان برکت و احسان و مهر و روزی خداوند برای بندگان گسترده است  و عید قربان، یادآور زیباترین اطاعت بنده از خداوند بلند مرتبه ای است که در پس هر فرمان، نکته تربیتی نهفته است. نکته عید قربان هم خضوع و تسلیم در مقابل پروردگار عالم است.

امسال نیز همچون سال گذشته در حالی به استقبال روز نیایش و عید قربان می رویم که کشور عزیزمان درگیر مبارزه با ویروس منحوس کرونا است و بسیاری از مراسمات عبادی و معنوی تحت تاثیر این بیماری قرار گرفته است و امکان و فضلیت  برگزاری این مراسمات با حضور پرشور و گسترده مردم در روز عرفه و عید قربان از ما گرفته شده است. ویروس  کرونا ویروس خطرناکی است  که در صورت عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی ممکن است شادی این روز را برای یکسری از هم وطنان به تلخی بکشاند. امیدوارم با همکاری حداکثری مردم فهیم نسبت به رعایت دقیق دستورالعمل های بهداشتی عید قربان امسال با سلامتی همگان توام باشد و کشورمان هر چه زودتر از این بیماری رهایی یابد.

بر خود لازم می دانم  ضمن آرزوی قبولی طاعات وعبادات وبهره مندی از لحظات عرفانی ومعنوی روزعرفه و عیدبزرگ مسلمانان، عید سعید قربان را به تمامی مردم فهیم استان البرز به ویژه  همکارانم در دانشگاه علوم پزشکی البرز  ، تمامی مدافعان ایثارگر  سلامت ،اساتید و  دانشجویان  تبریک وتهنیت عرض  نمایم و از خداوند متعال سلامتی و تندرستی مدافعان سلامت و مردم عزیزمان را مسالت می نمایم.

دکتر محمد فتحی

رییس دانشگاه