پنج‌شنبه, 7 مرداد 1400
     ۱۴۰۰/۰۴/۰۲
    /  3
برگزاری جلسه بررسی پیشرفت پروژه نسخه نویسی و نسخه پیچی الكترونیك در مراكز درمانی با حضور رئیس اداره كل نظارت بر سازمان بیمه سلامت كشور
جلسه بازدید و بررسی پیشرفت پروژه نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در مراکز درمانی با حضور رئیس اداره کل نظارت بر سازمان بیمه سلامت کشور، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه،مدیر اقتصاد درمان معاونت درمان و مدیرکل سازمان بیمه سلامت استان البرز در مجتمع آموزشی و درمانی امام علی(ع)برگزار شد.

در این جلسه مدیر مجتمع آموزشی و درمانی امام علی (ع) وضعیت پیشرفت سیستم نسخ الکترونیک و چالش های مرکز را مطرح نمودند و
 مهندس عظیم زاده مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه گزارش اقدامات انجام شده در راستای پیاده سازی پروژه و راهکارهای حل چالش ها را ارائه نمودند.
مهندس عظیم زاده با ذکر اهمیت همکاری سازمان های بیمه با دانشگاه جهت مرتفع نمودن مشکلات و پیشبرد اهداف پروژه، بر پیاده سازی سیستم با حفظ پروتکل های امنیتی تاکید کردند.
در ادامه جلسه حاضرین در رابطه با چگونگی اجرای مراحل بعدی طرح در مدت زمان تعیین شده توسط وزارت متبوع، به بحث و تبادل نظر پرداختند.

V6.0.5.0