۱۴۰۰/۰۲/۱۷
پیام رییس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن روز قدس
دکتر محمد فتحی رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز طی پیامی روز قدس راگرامی داشت

متن پیام به شرح زیر است :

مسئله فلسطین، مسئله اول جهان اسلام است"
روز جهانی قدس، سمبل همبستگی و نقطه ثقل وحدت امت اسلامی در رویارویی با رژیم اشغالگر قدس است. روز جهانی قدس، روز فریاد رهایی فلسطین از چنگال صهیونیست‌های غارتگر، روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است
امسال نیز با توجه به شیوع ویروس کرونا و تصمیمات اتخاذ شده، مراسم راهپیمایی روز قدس برگزار نمی‌شود؛ اما با دلی آکنده از حسرت و با سری برافراشته در زنده نگهداشتن روز جهانی قدس، بیعتی دوباره با آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و رهبر انقلاب  یک‌دل شده و به دشمنان خواهیم گفت پیرو خط رهبریم و در رگ‌های انقلاب ما شعر ایستادگی جاری است و با گام‌های استوار، این‌بار دل‌هایمان را در دفاع از مردمان مظلوم فلسطین همسو کرده و برگ‌ زرّینی دیگری را در یاد و خاطره‌ها رقم خواهیم زد.

اینجانب به نمایندگی مسوولین دانشگاه ، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی البرز همگام با ملت غیور ایران ، با الهام از مکتب ناب محمدی (ص) و اندیشه های استکبار ستیزی معمار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام (ره) ضمن هم دردی با مردم مظلوم و بی دفاع فلسطین، جنایت اشغال گران و حامیان غربی آنان را محکوم کرده و آرزو داریم هر چه زودتر جبهه ی مقاوت و ایستادگی فلسطین در این مبارزه پیروز شوند .

دکتر محمد فتحی

رییس دانشگاه