يکشنبه, 19 ارديبهشت 1400
     ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
برنامه های مدیریت فرهنگی با تمركز بر فضای مجازی
دکتر میرخلیلی، مدیر فرهنگی دانشگاه گفت: این مدیریت با تمرکز بر فضای مجازی، برنامه های متنوعی را برای اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه جهت بهره برداری هرچه بیشتر از فیوضات این ماه پربرکت، تدارک دیده است.

وی افزود: در اولین گام با توجه به گرایش قابل توجه کارکنان و دانشجویان به طرح مباحث دینی، هر روز اساتیدی در زمینه پاسخگویی به مسائل دینی مذهبی و مشاوره خانوادگی به صورت تلفنی و پیامکی به سوالات مخاطبین خود پاسخ می دهند.
همچنین برای بهره برداری هرچه بیشتر دانشگاهیان از فیوضات این ماه، کلاس ها و دوره های قرآنی در دو قالب کارکنان و اساتید تعریف شده است که با حضور اساتید برجسته قرآنی و دینی و به صورت مجازی و در بستر اسکای روم برگزار می شود.
مدیر فرهنگی دانشگاه خاطرنشان کرد: کانون قرآن و عترت اساتید دانشگاه نیز همچون سال گذشته با همکاری معاونت فرهنگی، برنامه هایی را برای اساتید این کانون در نظر گرفته است که مهمترین آن ختم گروهی قرآن و برگزاری مسابقه کتابخوانی از کتاب تفسیر نور حجت الاسلام قرائتی در تمامی شب های ماه مبارک رمضان می باشد.
دکترمیرخلیلی، تهیه ویژه نامه های مناسبتی ماه مبارک، ارسال گروهی دعاهای یومیه ماه مبارک در اتوماسیون اداری، برگزاری ختم گروهی قرآن از دیگر برنامه هایی دانست که توسط اداره قرآن و عترت این مدیریت در فضای مجازی دنبال می شود.
برگزاری مسابقه حفظ قرآن در رده های مختلف سنی و همچنین حفظ دعای هفتم صحیفه سجادیه که در جهت رفع بلا مخصوصا ویروس منحوس کرونا مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است، از دیگر برنامه های این معاونت می باشد.

V6.0.5.0