۱۳۹۹/۰۹/۰۲
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز:
آغاز رسمی طرح تریاژ رو به جلو از یكم آذر
آغاز طرح تریاژ رو به جلو در استان البرز برای اولین بار در کشور از اول آذر اجرایی شد

دکتر محمدی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز ضمن اعلام رسمی آغاز طرح تریاژ رو به جلو در استان بیان کرد: این طرح در درمانگاه‌های سطح استان اجرایی خواهد شد، بیماران را در مراحل اولیه بیماریابی، تشخیص و درمان و ایزولیشن آنها را نیز آغاز کند.

🔺معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز با بیان اینکه تمام درمانگاه‌های عمومی، خصوصی و نیمه‌دولتی سراسر استان وارد این طرح می‌شوند و تمام پزشکان عمومی تحت آموزش قرار می‌گیرند، تصریح کرد: در کنار آنها یک یا دو متخصص عفونی برای هر چند درمانگاه به صورت خوشه‌بندی تقسیم کردیم و فوکال پوینت‌هایی (متخصصین عفونی) در اختیارشان قرار دادیم که بتواند به همکاران مشاوره و در مواردی اگر نیاز به مشورت با متخصصین عفونی است، مریض درمانش سریع‌تر آغاز و تعیین تکلیف شود.

🔺وی با بیان اینکه امیدواریم با اجرای موفق این طرح ما کاهش بار مراجعات به بیمارستان را داشته و در نهایت میزان مرگ و میر را کاهش دهیم، گفت: نکته مهمی که در این طرح وجود دارد این است که بیماران  رها نمی‌شوند و بیمار حتماً ۴۸ تا ۷۲ ساعت بعد مجدد ویزیت و ارزیابی می‌شود تا روند درمان و حال عمومی وی را پیگیری کنیم.