۱۳۹۹/۰۹/۰۲
اعلام نتایج انتخابات شورای مركزی انجمن‌های علمی
نتایج انتخابات شورای مرکزی انجمن‌های علمی دانشجویی دانشکده‌های "پزشکی ،" پیراپزشکی ، "پرستاری ،"فوریت های پزشکی و "مامایی" دانشگاه علوم پزشکی البرز بعد از برگزاری انتخابات به صورت مجازی،‌ اعلام شد.

به گزارش پایگاه خبری واطلاع رسانی مفدا البرز،انتخابات اعضای شورای مرکزی انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی البرز به صورت مجازی در سامانه رأی شمار https://exam.abzums.ac.ir با استقبال دانشجویان برگزار شد.

لازم به ذکر است که در این انتخابات نزدیک به ۳۰۰ نفر دانشجو از رشته‌های مختلف شرکت کردند.

برای دانلود نتایج انتخابات انجمن علمی پرستاری و فوریت های پزشکی اینجا کلیک کنید.

برای دانلود نتایج انتخابات انجمن علمی هوشبری اینجا کلیک کنید.

برای دانلود نتایج انتخابات انجمن علمی علوم آزمایشگاهی اینجا کلیک کنید.

برای دانلود نتایج انتخابات انجمن علمی اتاق عمل اینجا کلیک کنید.

برای دانلود نتایج انتخابات انجمن علمی سلول های بنیادی دانشکده پزشکی اینجا کلیک کنید.

برای دانلود نتایج انتخابات انجمن علمی سلول های بنیادی دندان پزشکی اینجا کلیک کنید.

برای دانلود نتایج انتخابات انجمن علمی سرطان  اینجا کلیک کنید.

برای دانلود نتایج انتخابات انجمن علمی زبان  اینجا کلیک کنید.

برای دانلود نتایج انتخابات انجمن علمی ایفسا اینجا کلیک کنید.