چهارشنبه, 7 آبان 1399
     ۱۳۹۹/۰۷/۲۷
مراسم تكریم و معارفه سرپرست بیمارستان كمالی انجام شد .
صبح امروز مراسم تكريم و معارفه سرپرست بيمارستان كمالي با حضور معاون آموزشي دانشگاه انجام شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه . دكتر شهروز يزداني در ابتداي مراسم از خدمات دكتر جشني مطلق در دوران تصدي رياست بيمارستان كمالي تقدير و تشكر كرد و عنوان كرد دكترجشني مطلق در اين مدت خدمات شايسته اي در بيمارستان انجام داده اند.

وي در ادامه عنوان کرد دكتر محمدي سابقه درخشاني دارند و از همه همكاران تقاضا  مي كنم همراه و هم پاي ايشان باشند تا شاهد پیشبرد هر چه سریع تر اهداف دانشگاه باشیم چرا كه رياست بيمارستان يكي از سخت ترين پست هاي اجرائي مي باشد .
معاون آموزشي تاكيد كرد بيمارستان كمالي به دليل مراقبت از مادران و نوزادان از اهميت ويژه اي برخوردار است و تعداد مراجعين و خدمات در اين بيمارستان در كشور بي نظير است  اميدوارم در آينده شاهد موفقيت هاي بيش از پيش اين بيمارستان باشيم .
وي عنوان كرد همه ما متوجه هستيم كه كادر درمان اين روزها شرايط سختي را سپري مي كنند و من و همه همكاران تلاش مي كنيم تا از آنان حمايت كنيم .