چهارشنبه, 7 آبان 1399
     ۱۳۹۹/۰۷/۲۶
بازدید معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از بیمارستان كمالی و شهید مدنی
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی البرز: درمان مادران کرونایی در همان بیمارستانی که زایمان می کنند انجام می شود

👤 دکتر محمد نوری سپهر معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی البرز در بازدید از دو بیمارستان کمالی و شهید مدنی اظهار کرد:

🔶 بیمارستان کمالی سانتر زنان بوده و بیمارانی که به این مرکز مراجعه می کنند چنانچه دارای علائم کرونا نیز باشند در همین بیمارستان بستری و درمان میشوند.

🔶وی ادامه داد: البته چندی پیش تمام بیماران کرونایی به بیمارستان امام علی( ع) و کوثر ارجاع داده میشدند  که با تصمیم ستاد کرونا  دانشگاه قرار بر این‌شدکه بخشی ویژه  برای بیماران کرونایی این بیمارستان ها ایجاد شود تا مادران باردار مجبور نباشند برای درمان به بیمارستانی دیگر منتقل شوند.

🔶این‌مسوول همچنین تصریح کرد: بیمارستان کمالی در وضعیت خوبی قرار دارد و ما برای این که با کمبود تخت مواجه نشویم به احتمال قوی برای ایجاد تخت های ای سی یو و بیماران کرونایی از ظرفیت تخت های خالی این بیمارستان بهره مند شویم.

🔶دکتر نوری سپهر در ادامه اظهار داشت: بیمارستان مدنی نیز سانتر ترومای یعنی موارد تصادفی بوده و این سانتر همیشه  شلوغ است  و اگر بخواهیم‌بار مضاعفی به این بیمارستان اضافه شود دچار مشکل خواهد شد .

🔶وی ادامه داد:در این بیمارستان در تمام بخش ها بخش  ایزوله وجود دارد برای پذیرش بیماران کرونایی استفاده میشود  و بخش های   آی سی یو  این بیمارستان نیز درگیر بیماران کرونایی است و بیمارانی که به دلایل مختلف به بیمارستان مراجعه کرده اند و مشخص شده است که علاوه بر  جراحت ، بیماری کرونا هم دارند در این بخش ها بستری شده اند.

🔶این مسوول افزود: در شرایط بسیار سختی قرار داریم و تخت های ویژه پر شده است .

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی البرز در ادامه با بیان این مهم که متاسفانه همه استانهای کشور در وضعیت قرمز قرار دارند تصریح کرد: متاسفانه آمار فوتی های استان از یک رقمی به دو رقمی رسیده است و از شهروندان می خواهیم   پروتکل های بهداشتی را بیشتر رعایت کنند.

🔶این مسوول بیان کرد: متاسفانه برخی مردم فکر می کنند بعد از این تعطیلات دیگر نباید ملزم به رعایت پروتکل ها باشند.

🔶وی تاکید کرد: باید تدابیر به گونه ای اتخاذ شود که جلوی سفرها گرفته شود و حتی رفت و آمدهای درون شهری محدود شود و  اگر لازم باشد از نیروهای انتظامی و بسیج برای ایجاد و رعایت پروتکل ها استفاده شود‌.

وی گفت: متاسفانه امروز در بازدیدهایمان در برخی اماکن پذیرایی و قلیانسراها شاهد عدم رعایت پروتکل ها بودیم که باید با این افراد و ادامه فعالیت این اماکن که پروتکل ها را رعایت نمی‌کنند به شدت برخورد شود‌ چرا که این کانون ها کانون‌های ورودی کرونا هستند .

وی  از مردم و مسوولان عاجزانه خواست پای کار باشند چرا که کنترل این بیماری تنها با بخش نامه و دستورالعمل حل نمیشود.

🔶 مردم باید خود به فکر سلامتی شان‌باشند و پروتکل ها را رعایت کنند از ورود به تجمعات پرهیز کنند و زدن ماسک‌ را به شدت جدی بگیرند و از وقتی که از منزل خارج و تا وقتی که بر میگردند از ماسک استفاده کنند.