۱۳۹۹/۰۵/۰۹
پیام تبریك رییس دانشگاه علوم پزشكی البرز به مناسبت فرا رسیدن روز عرفه و عید قربان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه. دکتر حسین کریم طی پیامی فرارسیدن روز عرفه و عید قربان را به همه ی مسلمانان جهان تبریک گفت :

متن پیام به شرح زیر است :

🌺عید قربان زیبا ترین جلوه بندگی و خضوع خالصانه در برابر خداوند و یاد آور خاطره جاودانگی بندگی و ایثار است، عید نزدیک شدن دل هایی است که به قرب الهی رسیده اند و در مسیر قرب الهی با گذشتن از دلبستگی ها و گردن نهادن بی چون و چرا در برابر امر خدای متعال ، در زمره صابران و بندگان حقیقی راه یافته‌اند.

🌺امسال در حالی به پیشواز عید قربان می رویم که ویروسی منحوس به نام کرونا چند وقتی است در این سرزمین ماندگار شده و مشکلات بسیاری را برای مردم ایجاد کرده است .  ویروس خطرناکی که در صورت عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی ممکن است شادی این روز را برای یکسری از هم وطنان به تلخی بکشاند. امیدوارم با همکاری حداکثری مردم فهیم نسبت به رعایت دقیق دستورالعمل های بهداشتی عید قربان امسال با سلامتی همگان توام باشد.

🌺اینجانب با آرزوی قبولی طاعات وعبادات وبهره مندی از لحظات عرفانی ومعنوی روزعرفه و عیدبزرگ مسلمانان، عید سعید قربان را به تمامی مردم فهیم استان البرز به ویژه  همکارانم در دانشگاه علوم پزشکی البرز  ، تمامی مدافعان ایثارگر  سلامت ،اساتید و  دانشجویان  تبریک وتهنیت عرض می نمایم و از خداوند متعال سلامتی و تندرستی مدافعان سلامت و مردم عزیزمان و شکست هر چه زودتر ویروس کرونا را خواستارم.

دکتر حسین کریم
رییس دانشگاه