چهارشنبه, 22 مرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۴/۱۰
بازدید استاندار البرز از دانشکده دندانپزشکی
دكتر حسین كریم هشدار داد: استان در حال ورود به وضعیت قرمز
صبح امروز دکتر شهبازی استاندار البرز با حضور در نشست هیات رییسه دانشگاه از دانشکده دندانپزشکی بازدید کرد و در جریان اقدامات ، برنامه ها و نیاز های این دانشکده قرار گرفت

🔴دکتر حسین کریم هشدار داد: استان در حال ورود به وضعیت قرمز

⭕️وی از مقام عالی استان خواستار حمایت و همیاری مجدد در فاز دوم مقابله با کرونا شد

دکتر کریم خواست جلسات ستاد استانی کرونا  مجددا با جدیت دنبال شود و منابع اطلاع رسانی کار خود را نسبت به آموزش و هشدار های لازم در استان جدی دنبال کنند .

عزیزاله شهبازی، استاندار البرز، صبح امروز در حاشیه بازدید از دانشکده دندانپزشکی البرز، با اشاره به اینکه فرصت مغتنمی بود و جا دارد از تدابیر دلسوزانه و توام با حساسیت بالای رییس دانشگاه علوم پزشکی در مدیریت کرونا و سلامت استان قدردانی کنم، افزود: اقدامات خوب دانشگاه علوم پزشکی البرز در سطح ملی مورد تقدیر است.
وی ادامه داد: تمامی زیرمجموعه کادر بهداشتی و درمانی و بخش خصوصی در مقابله با کرونا اقدامات شایسته ای از خود بجای گذاشتند.
شهبازی با بیان اینکه از ۲۹ بهمن قرارگاه زیستی برای مقابله با کرونا در استان شکل گرفت، گفت: در این راستا تیم منسجم اورژانس البرز نیز بسیار مجرب عمل کردند.
وی افزود: رییس دانشگاه علوم پزشکی استان اعلام کرد که ما به سمت قرمز شدن پیش می رویم از این رو وضعیت استان به صورت مداوم در حال رصد است و ارتباط تنگاتنگی با دانشگاه داریم.
استاندار البرز اضافه کرد: هشدارها داده شده و از امروز در شیب تندی قرار گرفتیم که می‌تواند خساراتی را برای ما داشته باشد.
وی با بیان اینکه باید از طریق رسانه ها اطلاع رسانی و آگاهی بخشی بیشتری داشته باشیم.
وی عنوان کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته وعده داده شد که بیمارستان فردیس تا پایان سال به بهره‌برداری برسد و بیمارستان شهر جدید هشتگرد نیز از پیمانکار قبلی گرفته شد و به سرعت تکمیل می‌شود.
شهبازی گفت: در خصوص احداث بیمارستان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز پیگیری‌های لازم را داریم و بیمارستان کمالشهر نیز در حال پیشرفت است.

وی افزود: جای خرسندی دارد که دانشکده دندانپزشکی البرز در بین ۴۴ دانشکده کشور در رتبه پانزدهم قرار دارد و این دانشکده پذیرش دانشجو از سراسر کشور دارد از این رو اقدامات صورت گرفته در دانشکده دندان پزشکی البرز قابل تقدیر است.

شهبازی با بیان اینکه برای تکمیل دانشکده دندانپزشکی البرز کمک‌های لازم را خواهیم داشت، ادامه داد: البرز در ارائه خدمات الکترونیکی و تشکیل پرونده الکترونیک جزو  پیشگامان کشور بود.
وی گفت: امید است دانشگاه در امواج کرونا و مدیریت این بیماری بدرخشد و شاهد بالندگی و عزت کادر پزشکی و درمان و بهداشتی باشیم.