دوشنبه, 12 خرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
رئیس دانشگاه علوم پزشكی البرز فرا رسیدن نیمه شعبان سالروز ولادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) را تبریك گفت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه – دکتر کریم طی پیامی فرا رسیدن نیمه شعبان سالروز ولادت دوازدهمین اختر آسمان امامت و ولایت، منجی عالم بشریت حضرت امام مهدی موعود (عج) را به ارادتمندان آن حضرت و کارکنان دانشگاه تبریگ گفت.

متن پیام به شرح زیر است :

شعبان، ماه رسول خدا (ص) ، ماه آماده‌سازی روح برای ورود  به ضیافت الهی رمضان و فرصتی برای قرب الهی و جلب محبت خدا و رسولش است . ازجمله برکات این ماه مبارک، ولادت با سعادت حضرت صاحب عصر امام زمان (ع) در این ماه می باشد که باعث مزید شرافت آن گردیده است.

در سپیده دم ۱۵ شعبان درخشان ترین ستاره هدایت و ولایت، درآسمان آفرینش نورافشانی می کند و در آن روز زیستن و شکفتن های ابدی آغاز می شود طلوع این خورشید و ظهور منجی در همه ادیان  اعتقادی است راسخ وبرابر این باور که  آینده بشریت به صلح و صلاح و خیر خواهد انجامید. انتظار یعنی امید برای وضعیت بهتر که با قدوم حضرت ولی عصر منجی عالم بشریت محقق خواهد شد و این امید نیروی محرکه و پیشران جامعه است.

امید آمدن منجی، شیرین ترین انتظارهاست و درک حکمت این انتظار زمینه‌ساز تعالی خودسازی و تکامل خواهد بود ان شاء الله به برکت میلاد با سعادت حضرت ولیعصر (عج ) هر چه زودتر شر  این ویروس منحوس از جامعه کم شود و بار دیگر صحت و سلامتی به میهن بازگردد.

بر خود لازم می دانم  فرارسیدن خجسته میلاد با سعادت یگانه منجی عالم بشریت، عدل گستر گیتی ، حجت الله علی العالمین حضرت حجت بن الحسن العسکری (ع) را به محضرمقام حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (دامت برکاته)، جامعه دانشگاهی و همه منتظران آن حضرت تبریک عرض نموده و  از خداوند متعال تعجیل در فرج آن  حضرت، عزت و اقتدار روز افزون نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پیروزی و سربلندی همه ی مسلمانان را مسألت  نمایم.

دکتر  کریم