چهارشنبه, 30 بهمن 1398
     ۱۳۹۸/۱۱/۲۱
در ایام الله دهه ی فجر
با حضور معاون پرستاری وزارت بهداشت افتتاح شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه – ظهر امروز یک مرکز مشاوره و ارایه خدمات پرستاری در منزل ویک کلینیک آموزش و مشاوره پرستاری در بیمارستان شهید رجایی کرج با حضور دکتر حضرتی معاون پرستاری وزارت بهداشت گشایش یافت .

دکتر مریم حضرتی معاون پرستاری وزارت بهداشت در حاشیه افتتاح مرکز مشاوره و ارایه خدمات پرستار در منزل گفت : این مراکز برای مراقبت از بیمارانی که دیگر نیازی نیست  در بیمارستان بستری باشد و می تواند روند درمانی و مراقبت خود را در منزل با شرایط مناسب و راحت تری ادامه دهند در کشور راه اندازی می شود.

وی افزود: بیماران سکته مغزی  ، نارسایی مزمن قلبی ، انسداد ریوی از جمله بیمارانی هستند که می توانند ادامه روند درمانی و مراقبت لازم را در منزل دریافت کنند و این آسایش و آرامش بیشتری برای بیمار و خانواده ها به همراه دارد.

دکتر حضرتی افزود: در حال حاضر 20 مرکز مراقبت پرستاری در استان البرز با مجوز های لازم از وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی البرز فعال می باشند و امروز نیز یکی از این مراکز کرج افتتاح شد

وی ضمن تاکید بر گسترش کلینیک ها آموزش و مشاوره پرستاری در مراکز درمانی تصریح کرد : تا کنون در استان البرز 8 کلینیک آموزش و مشاوره پرستاری راه اندازی شده است و امروز یکی دیگر از  این کلینیک های پرستاری در  بیمارستان شهید رجایی افتتاح شد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت هدف از راه اندازی کلینیک های آموزش و مشاوره پرستاری را ترخیص ایمن ، آموزش بعد از ترخیص ،خود مراقبتی  عنوان کرد .

همچنین معاون پرستاری وزارت بهداشت در نشستی که با رئیس دانشگاه ، معاون درمان ، مدیر پرستاری ، رئیس نظام پرستاری و دیگر مسئولین این حوزه برگزار شد اظهار داشت: از همکاران محترم شورای پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کمال تشکر و قدردانی را دارم و این تعامل و همبستگی و هم افزایی این عزیزان بسیار ارزشمند می باشد.

وی خاطر نشان کرد:  البرز در حوزه اخلاق در پرستاری بسیار خوب عمل کرده است  و ایجاد نشان افتخار پرستار اخلاق در استان البرز حرکت بسیار شایسته ای بوده است . این دانشگاه بستر بسیار مناسبی جهت برگزاری کنگره ملی اخلاق در پرستاری استان البرز می باشد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت  تاکید کرد طرح کارآموزی در عرصه بهداشت جامعه می تواند با طرح هر خانه یک پایگاه سلامت ادغام شود و تحول بزرگی  ایجاد کند تا به صورت یک طرح الگوی ملی اجرایی شود .

دکتر حضرتی عنوان کرد  در راستای الکترونیکی شدن سازمان سلامت تصمیم داریم در آینده ای نزدیک گزارشات پرستاری را نیز به صورت الکترونیک سازمان دهی کنیم تا پرستاران در بالین ف  بیشتر فعالیت داشته باشند و وقت آنها جهت گزارش نویسی هدر نرود .

وی عنوان کرد برای جبران کمبود نیرو در کلینیک های تخصصی پرستاری می توان از اساتید مجرب این حوزه در این کلینیک ها استفاده کرد و بسیاری از جلسات کارآموزی دانشجویان پرستاری را در این کلینیک ها برگزار کرد.

وی درپایان ضمن قدردانی از حمایت دکتر کریم رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز امضای تفاهم نامه مشترک مدیریت پرستاری دانشگاه و نظام پرستاری و دانشکده ی پرستاری تحت عنوان شورای پرستاری  امری ارزشمند و  اندیشمندانه دانست.