۱۳۹۸/۰۷/۱۵
افتتاح كلینیك دندانپزشكی بیمارستان شریعتی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه - ظهر امروز کلینیک دندانپزشکی بیمارستان شریعتی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز،دکترتاجبخش معاون آموزشی دانشگاه ،شورای شهر ماهدشت افتتاح گردید.

دکتر حسین کریم رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز در آیین افتتاح کلینیک دندانپزشکی بیمارستان شریعتی گفت :این کلینیک به عنوان یک پروژه خیرساز به مرحله ی بهره برداری رسید و امیدوارم حضور و نقش خیرین در حوزه ی سلامت همچون گذشته پررنگ باشد.

وی ضمن تاکید بر ترویج فرهنگ حضور خیرین در حوزه ی سلامت اظهار داشت :سلامتی بخشیدن به جامعه یکی از با ارزش ترین امور خیرخواهانه است که باید این روحیه در جامعه تقویت شود.

وی افزود: البرز یکی از استانهایست که نقش خیرین در حوزه ی سلامت بسیار حائز اهمیت بوده است و منشا اصلی همه ی بیمارستان ها در استان خیرین بوده اند.

دکتر کریم ابراز امیدواری کرد با توجه اینکه این کلینیک  جایگاه 7 یونیت را دارد. تا پایان سال به کمک خیرین کاملا تجهیز شود.

رییس دانشگاه ابراز امیدواری کرد این کلینیک با همکاری دانشکده دندانپزشکی به عنوان اولین مرکز دندانپزشکی جامعه نگر فعالیت داشته باشد .

دکتر کریم در پایان از خیر حوزه ی سلامت دکتر علی مردانی و همسر محترمشان در افتتاح این پروژه قدردانی کرد.

گفتنی است را اندازی این کلینیک در  نیمه دوم شهریور ماه سال جاری   به همت مدیریت اجتماعی دانشگاه  , رییس بیمارستان و  رییس  دانشکده دندان پزشکی آغاز و اکنون به مرحله ی بهره برداری رسیده است.

این پروژه با اعتباری بالغ  بر 175 میلیون تومان به ثمر رسیده است و در حال حاضر با دو دستگاه یونیت فعال

در مساحتی حدود 120 متر مربع با تعرفه ی دولتی آماده ی خدمت رسانی به مردم شریف ماهدشت و محمد شهر می باشد.