1398/2/14 شنبه
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز روز جهانی ماما را تبریک گفت
دکتر حسین کریم ، سرپرست دانشگاه طی پیامی ضمن قدردانی از کوشش های بی دریغ جامعه مامایی روز جهانی ماما را تبریک گفت

روز ماما ، روز ارج نهادن به صبوری و سلوک  همکاران فرهیخته ای است که  با مهربانی و عطوفت زندگی را معنا می بخشند و اولین طلیعه حیات انسانی پاک ، نوزادی با سرشتی آسمانی را رقم میزنند .
روز ماما در واقع فرصت مغتنمی برای یادآوری اهمیت و جایگاه مامایی در نظام سلامت و تجلیل و قدردانی از خدمات خالصانه و زحمات بی شائبه این قشر صبور و خدوم است.

جامعه مامایی  به واسطه مهارت، دانش، ایثار، اخلاص و معنویات خویش که همواره نوید بخش حیات، نشاط و سلامت در جامعه بوده اند  به ویژه با توفیقات چشمگیر و خدمات ارزنده در جهت تامین سلامت مادر و کودک  ، ترویج زایمان طبیعی و  ارائه مراقبت‌های مامایی با کیفیت بالا و تلاش در بهبود مستمر آن  که عامل بالقوه‌ای در کاهش مرگ و میر و ابتلای مادران به انواع بیماری‌ها شده است مایه مباهات نظام سلامت به شمار می آیند.

شایسته است  ضمن تبریک روز جهانی ماما، خدمات ارزنده جامعه مامایی به ویژه همکارانم در دانشگاه علوم پزشکی البرز را ستوده و از خداوند بزرگ برای شما عزیزان  که با دستان مهربانتان  زندگی را به ارمغان می آورید موفقیت، سلامتی و شادکامی مسألت می نمایم.

دکتر حسین کریم
سرپرست دانشگاه