1398/2/11 چهارشنبه
اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی البرز به پویش ملی بهار همدلی پیوستند
اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی البرز متشکل از رئیس، معاونین و مدیران ستادی دانشگاه به منظور بازسازی خانه‌های تخریب شده هم‌وطنان سیل‌زده کشور، به پویش ملی بهار همدلی پیوستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی البرز ، در راستای   پویش ملی بهار همدلی" در کشور ، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی البرز با تمام توان به طرح "پویش ملی بهار همدلی" پیوستند.

"دکتر حسن کریم" ضمن پیوستن به این پویش خاطر نشان کرد: همکاران دانشگاه علوم پزشکی البرز در اقدامی خداپسندانه ومردم دوستانه در اولین روز کاری سال، اقدام به جمع آوری کمک های نقدی و غیرنقدی کردند و تمام سعی ما بر این است که بتوانیم در طرح "پویش ملی بهار همدلی" نیز به بهترین شکل ممکن به هم وطنان کمک کنیم و لازم است کلیه اعضای هیئت رئیسه، هیئت علمی، کارکنان، انجمن‌های علمی و تشکل‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی البرز به پویش ملی بهار همدلی بپیوندند.

وی ادامه داد: اجرای طرح پویش ملی بهار همدلی با هدف بازسازی خانه های ویران شده و آسیب دیده در مناطق سیل زده می‌تواند نشان از همدردی ما با هموطنانمان باشد و با این حرکت خدا پسندانه می‌توانیم اتحاد و همدلی را به معنای واقعی خویش نشان دهیم.

گفتنی است، در نشستی که با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه برگزار شد، حساب جداگانه ای دراین خصوص افتتاح و شماره حساب مورد نظر متعاقبا اعلام می‌شود.

دانشگاهیان می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به حساب مشخص شده، واریز کنند.

در راستای اجرای طرح "پویش ملی بهار همدلی" و خدمت رسانی و همدردی با هموطنان سیل زده، شماره حساب دانشگاه علوم پزشکی البرز جهت واریز کمک‌های نقدی به مردم سیل‌زده کشور نزد بانک رفاه کرج شعبه بهار کد ۹۷۲  اعلام شد.

شما همکاران نیک اندیش می توانید کمک های نقدی انسان دوستانه و خیرخواهانه خود را در راستای یاری رساندن به هم وطنان سیل زده کشور به شماره حساب زیر واریز نمایید:

شماره حساب:

شماره کارت :

۵۸۹۴-۶۳۱۱-۱۳۰۱-۹۰۵۳

گفتنی است، تعدادی از فعالان دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، با راه‌اندازی «پویشی ملی دانشگاهیان ایران» با عنوان «بهار همدلی»، از کلیه دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور درخواست کردند تا ضمن پیوستن به این پویش دانشگاهی، در ساخت خانه‌های مسکونی تخریب شده در مناطق سیل‌زده کشور مشارکت کنند.

بر مبنای این طرح، هر مقدار کمک‌های نقدی از طرف دانشگاهیان در هر دانشگاه جمع‌آوری شود، به میزان دو برابر آن کمک بلاعوض از سوی نهادهای حمایتی کشور به آن اضافه شده و واحدهای مسکونی تخریب شده تعدادی از هموطنان نیازمند بازسازی شود.

لازم به ذکر است، این پویش در کمال شفافیت واریزی وجوه هر دانشگاه را اعلام نموده و خانه‌های ساخته شده توسط هر دانشگاه را در معرض دید همه شرکت‌کنندگان پویش قرار خواهد داد.