1396/11/23 دوشنبه
آغاز ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ناپیوسته فوریت های پزشکی

اطلاعیه زمان و نحوه ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته فوریت های پزشکی سال تحصیلی 97-96 دانشگاه علوم پزشکی البرز

پذیرفته شدگان گرامی: ضمن عرض تبریک به مناسبت موفقیت شما در آزمون سراسری سال 95 خواهشمند است قبل از ثبت نام نکات زیر را با دقت مطالعه فرمایید.

فرایند ثبت نام در دو مرحله انجام می گیرد:

مرحله اول: (به صورت اینترنتی) به لینک ثبت نام مراجعه (انتهای همین صفحه) و با وارد نمودن کد ملی و کلمه عبور (شماره داوطلبی) وارد مرحله ثبت نام شوید.

الف) ثبت نام در سیستم سما

1- تکمیل فرم ها و اطلاعات در قسمت اطلاعات داوطلبان

2- دریافت و تکمیل فرم های آموزشی

3- ارسال تصاویر مدارک درخواست شده (کارت ملی و شناسنامه)

4- دریافت کد رهگیری

• پس از ثبت نام در سیستم سما ، دانشجویان متقاضی خوابگاه بر روی لینک ثبت نام خوابگاه ( قابل مشاهده در انتهای همین صفحه) کلیک نمایند و در قسمت "پیش ثبت نام " ثبت نام خوابگاهی را انجام دهند.

مبلغ شهریه خوابگاه برای دانشجویان روزانه  در نیمسال دوم تحصیلی  97-96 مبلغ 4/250/000

* لازم به ذکر است ثبت نام در سامانه خوابگاهی به منزله دریافت خوابگاه نمی باشد. پس از ثبت نام در سامانه خوابگاه ، تقاضا مورد بررسی قرار خواهد گرفت و تأیید یا عدم تأیید خوابگاه در همان سامانه قابل رویت می باشد.

مرحله دوم: (به صورت حضوری) پس از انجام ثبت نام اولیه (اینترنتی) و دریافت کد رهگیری و اطمینان از تکمیل مدارک با اصل مدارک اسکن شده در تاریخ اعلام شده در همین صفحه به دانشکده مربوطه مراجعه و نسبت به تحویل مدارک و فرم های ثبت نام و دریافت کارت دانشجویی اقدام نمایند.

در روز تحویل مدارک فرم کمیته انضباطی را به کارشناسان دانشجویی مستقر در دانشکده ها ارائه نمایید.

بدیهی است عدم اقدام جهت ثبت نام در هر یک از مراحل فوق به منزله انصراف می باشد.

-  با توجه به دو منظوره بودن کارت دانشجویی، پس از دریافت کارت جهت فعال نمودن آن به واحد تغذیه مستقر در دانشکده محل تحصیل خود مراجعه نمایند.

- لازم بذکر است دانشجویان غیربومی متقاضی اسکان در خوابگاه می بایستی پس از تحویل مدارک آموزشی و دانشجوئی جهت تحویل فرم های خوابگاه به ساختمان معاونت دانشجوئی (اداره خوابگاهها) مراجعه نمایند.

زمان ثبت نام اینترنتی ورودی های نیمسال دوم: روز دوشنبه مورخ 96/11/23 ساعت 14 الی سه شنبه مورخ 96/11/24 ساعت 24

زمان تحویل مدارک ورودی های نیمسال دوم : روز چهارشنبه مورخ 96/11/25  از ساعت 14- 8:30

مدارک مورد نیاز در روز تحویل مدارک شامل :

-  اصل کارت ملی و شناسنامه

-  کپی کارت ملی 2 سری

-  کپی تمام صفحات شناسنامه 2 سری (در صورت تاهل کپی شناسنامه و کارت ملی همسر الزامی می باشد)

-  6 قطعه عکس 4*3

- اصل گواهی موقت یا دانشنامه مقطع کاردانی

- ارائه اصل گواهی پایان خدمت لایحه طرح نیروی انسانی بر حسب مورد حداکثر تا 31 شهریور 1396 و یا 30 بهمن 1396 و یا گواهی معافیت از طرح

- گواهی سابقه 2 سال کار مرتبط در پایگاه های اورژانس کشور به امضای ریاست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه یا دانشکده علوم پزشکی تحت پوشش به آموزش دانشگاه محل قبولی ارائه دهند.

- حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت

-  ‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه (برادران) مي‌بايست مطابق با ‌يكي از كدهاي مندرج در صفحه 5 دفترچه راهنماي ثبت‌نام و انتخاب رشته‌هاي

تحصيلي آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1396 باشد.

-  تکمیل و تحویل فرم هایی که در زمان ثبت نام اینترنتی دانلود نموده اید (فرم پیوست ب و فرم ثبت نام و کمیته انضباطی)

*به همراه داشتن اسکن کلیه مدارک برروی لوح فشرده الزامی می باشد.

** مدارک لازم جهت دانشجویان واجد شرایط دریافت خوابگاه

• 2 قطعه عکس 4*3 (به همراه داشتن فایل اسکن عکس الزامی میباشد)
  • کپی کارت ملی و کپی تمام صفحات شناسنامه 1 سری (در صورت تأهل کپی شناسنامه و کارت ملی همسر الزامی می باشد)

نکات مهم و ضروری:

- انتقال و جابجایی همزمان دانشجویان ترم 1 از نظر آیین نامه میسر نمی باشد، جهت این امر از مراجعه حضوری خودداری فرمایید.

ضمنا شما عزیزان می توانید درصورت داشتن هرگونه سؤال و یا مشکل در ثبت نام در تاریخ 24/11/96 از ساعت 8:30 لغایت 14:00 با شماره تماس 32563321- 026  و 32563328- 026 تماس حاصل فرمائید. جهت آگاهی بیشتر درباره شرایط خوابگاه ، تغذیه و وامهای دانشجویی به سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی به آدرس http://www.mefda.ir/service/universities/alborz مراجعه نمائید.

آدرس محل تحویل مدارک پذیرفته شدگان رشته های ( فوریت های پزشکی):

کرج، بلوار  باغستان،  بعد از پارک تختی خیابان گلستان ششم، دانشکده پیراپزشکی   شماره تماس : 34349803- 026

معاونت دانشجویی و فرهنگی : کرج 45 متری گلشهر خیابان پونه شرقی پلاک 44، ساختمان دارا طبقه 10

• اداره امور خوابگاهها      شماره تماس :    34584990- 026
  • اداره تعذیه            شماره تماس :    34529125- 026