1396/11/18 چهارشنبه
زمان و نحوه ثبت نام از پذیرفته شدگان رشته فوریت های پزشکی
اعلام زمان و نحوه ثبت نام از پذیرفته شدگان رشته فوریت های پزشکی مقطع کاردانی آزمون سراسری سال 96

اطلاعیه زمان و نحوه ثبت نام از پذیرفته شدگان رشته فوریت های پزشکی مقطع کاردانی در آزمون سراسری سال 96 دانشگاه علوم پزشکی البرز

پذیرفته شدگان رشته کاردانی فوریت های پزشکی: ضمن عرض تبریک به مناسبت موفقیت شما در آزمون سراسری سال 96 خواهشمند است قبل از ثبت نام نکات زیر را با دقت مطالعه فرمایید.

فرایند ثبت نام در دو مرحله انجام می گیرد:

مرحله اول: (به صورت اینترنتی) به لینک ثبت نام مراجعه (انتهای همین صفحه) و با وارد نمودن کد ملی و کلمه عبور (شماره داوطلبی) وارد مرحله ثبت نام شوید.

الف) ثبت نام در سیستم سما

1- تکمیل فرم ها و اطلاعات در قسمت اطلاعات داوطلبان

2- دریافت و تکمیل فرم های آموزشی

3- ارسال تصاویر مدارک درخواست شده (کارت ملی و شناسنامه)

4- دریافت کد رهگیری

• پس از ثبت نام در سیستم سما ، دانشجویان متقاضی خوابگاه بر روی لینک ثبت نام خوابگاه ( قابل مشاهده در انتهای همین صفحه) کلیک نمایند و در قسمت "پیش ثبت نام " ثبت نام خوابگاهی را انجام دهند.

مبلغ شهریه خوابگاه برای دانشجویان روزانه  در نیمسال دوم تحصیلی  97-96 مبلغ 4/250/000 ریال می باشد

* لازم به ذکر است ثبت نام در سامانه خوابگاهی به منزله دریافت خوابگاه نمی باشد. پس از ثبت نام در سامانه خوابگاه ، تقاضا مورد بررسی قرار خواهد گرفت و تأیید یا عدم تأیید خوابگاه در همان سامانه قابل رویت می باشد.

مرحله دوم: (به صورت حضوری) پس از انجام ثبت نام اولیه (اینترنتی) و دریافت کد رهگیری و اطمینان از تکمیل مدارک با اصل مدارک اسکن شده در تاریخ اعلام شده در همین صفحه به دانشکده مربوطه مراجعه و نسبت به تحویل مدارک و فرم های ثبت نام و دریافت کارت دانشجویی اقدام نمایند.

در روز تحویل مدارک فرم کمیته انضباطی را به کارشناسان دانشجویی مستقر در دانشکده ها ارائه نمایید.

بدیهی است عدم اقدام جهت ثبت نام در هر یک از مراحل فوق به منزله انصراف می باشد.

-  با توجه به دو منظوره بودن کارت دانشجویی، پس از دریافت کارت جهت فعال نمودن آن به واحد تغذیه مستقر در دانشکده محل تحصیل خود مراجعه نمایند.

- لازم بذکر است دانشجویان غیربومی متقاضی اسکان در خوابگاه می بایستی پس از تحویل مدارک آموزشی و دانشجوئی جهت تحویل فرم های خوابگاه به ساختمان معاونت دانشجوئی (اداره خوابگاهها) مراجعه نمایند.

زمان ثبت نام اینترنتی: روز چهارشنبه مورخ 96/11/18 ساعت 20 الی یکشنبه مورخ 96/11/22 ساعت 24

زمان تحویل مدارک : روز دو شنبه مورخ 96/11/23  از ساعت 14- 8:30

مدارک مورد نیاز در روز تحویل مدارک شامل :

* اصل کارت ملی و شناسنامه

* کپی کارت ملی و تمام صفحات شناسنامه 2 سری (در صورت تأهل کپی شناسنامه و کارت ملی همسر الزامی می باشد)

* 6 قطعه عکس 4*3 تمام رخ تهيه شده در سال جاري (پذيرفته شدگان مرد كه براي آنان معافيت تحصيلي درخواست مي‌گردد لازم است دوازده قطعه عكس همراه داشته باشند).

* مدركي كه وضعيت نظام وظيفه آنها را با توجه شرايط مربوط به مقررات وظيفه عمومي مندرج در صفحه 35 دفترچه راهنماي شماره يك آزمون سراسري سال 1396 مشخص كند.

*  اصل یا گواهی موقت دوره پیش دانشگاهی و دوره سه ساله متوسطه  نظام جدید یا دیپلم چهار ساله نظام قدیم آموزش متوسطه ممهور به مهر دبيرستان يا اداره آموزش پرورش شهرستان به همراه 1سری کپی آن

* ریز نمرات سه ساله متوسطه (اعم از نظام جدید و نظام قدیم)و ریز نمرات دوره پیش دانشگاهی ممهور به مهر دبيرستان يا اداره آموزش پرورش شهرستان به همراه 1 سری کپی آن

* رسيد پستي تاييديه تحصيلي: ضروري است كليه پذيرفته‌شدگان به همراه تصويرگواهي پيش‌دانشگاهي خود به دفاتر پيشخوان دولت مراجعه و درخواست تاييديه‌ي تحصيلي (ارزش تحصيلي) از اداره آموزش ‌و پرورش محل تحصيل خود را نمايند و رسيد مربوط را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه ارائه دهند. كليه پذيرفته‌شدگان حتماً عنوان رشته قبولي و عنوان و آدرس دانشگاه محل قبولي خود را در زمان تكميل فرم در دفاتر پيشخوان اعلام نمايند.

کرج بلوار طالقانی شمالی   بالاتر از دادگستری- ساختمان دانشگاه علوم پزشکی البرز- طبقه دوم- معاونت آموزشی اداره کل آموزش)  کدپستی : 3149779453

** اصل گواهی موقت پیش دانشگاهی باید با مهر و امضاء رئیس آموزش و پرورش محل تحصیل باشد.

*  تکمیل و تحویل فرم هایی که در زمان ثبت نام اینترنتی دانلود نموده اید (فرم پیوست ب و فرم ثبت نام و کمیته انضباطی)

* اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان

*به همراه داشتن اسکن کلیه مدارک برروی لوح فشرده الزامی می باشد.

** مدارک لازم جهت دانشجویان واجد شرایط دریافت خوابگاه

• 2 قطعه عکس 4*3 (به همراه داشتن فایل اسکن عکس الزامی میباشد)
  • کپی کارت ملی و کپی تمام صفحات شناسنامه 1 سری (در صورت تأهل کپی شناسنامه و کارت ملی همسر الزامی می باشد)

نکات مهم و ضروری:

- درخواست تأییدیه تحصیلی دوره پیش دانشگاهی از اداره پست و ارائه رسید آن به دانشکده برای کلیه پذیرفته شدگان الزامی می باشد.

- انتقال و جابجایی همزمان دانشجویان ترم 1 از نظر آیین نامه میسر نمی باشد، جهت این امر از مراجعه حضوری خودداری فرمایید.

ضمنا شما عزیزان می توانید درصورت داشتن هرگونه سؤال و یا مشکل در ثبت نام از تاریخ 96/11/23 از ساعت 8:30 لغایت 14:00 با شماره تماس 32563321- 026  و 32563328- 026 تماس حاصل فرمائید. جهت آگاهی بیشتر درباره شرایط خوابگاه ، تغذیه و وامهای دانشجویی به سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی به  آدرس http://www.mefda.ir/service/universities/alborz مراجعه نمائید.

آدرس محل تحویل مدارک پذیرفته شدگان رشته های ( فوریت های پزشکی):

کرج، بلوار  باغستان،  بعد از پارک تختی خیابان گلستان ششم، دانشکده پیراپزشکی   شماره تماس : 34349803- 026

معاونت دانشجویی و فرهنگی: کرج 45 متری گلشهر خیابان پونه شرقی پلاک 44، ساختمان دارا طبقه 10

• اداره امور خوابگاهها      شماره تماس :    34584990- 026
  • اداره تعذیه            شماره تماس :    34529125- 026