1396/7/29 شنبه
اطلاعیه درخصوص دانشجویان متقاضی نقل و انتقال در نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96

به اطلاع می‌رساند با توجه به ظرفیت محدود این دانشگاه جهت پذیرش دانشجو و رعایت آیین نامه های آموزشی صرفاً سالی یکبار برای هر سال تحصیلی درخواست انتقالی دانشجویان را مورد بررسی قرار می‌دهد. از این رو در نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96 درخواستهای میهمانی و انتقال مورد بررسی قرار خواهد گرفت. لذا کلیه متقاضیان میهمانی  و انتقال در نیمسال دوم می توانند طبق جدول زمانبندی ذیل جهت ثبت درخواست خود همراه با مدارک و مستندات به آدرس ذیل مراجعه نمایند. بدیهی است با توجه به اینکه این سامانه سراسری بوده، این دانشگاه پس از تاریخ مقرر از بررسی و پذیرش درخواست مراجعین به صورت حضوری معذور می‌باشد لذا از مراجعه حضوری به این دانشگاه اکیداً خودداری فرمایید. همچنین درخواست هایی مورد بررسی قرار میگیرد که  فرایند ثبت نام در سامانه به درستی انجام شده باشد. متقاضیان می‌توانند نتیجه درخواست خود را از طریق همین سامانه پیگیری نمایند.

سامانه ثبت درخواست انتقال     http://Transmission.behdasht.gov.ir
     سامانه ثبت درخواست مهمانی    http://Guest.behdasht.gov.ir

جدول زمانبندی فرآیند میهمانی نیمسال دوم 97-96
20 آبان تا 10آذر 96 ثبت نام دانشجویان متقاضی در دانشگاههای مبداء و بارگذاری مدارک لازم
11 آذر تا 25 آذر96 بررسی مدارک و اعلام نقص توسط دانشگاه مبداء و ویرایش توسط دانشجو
26 آذر تا 10 دی 96 اتمام فرصت ویرایش دانشجویان و رسیدگی و اعلام نتیجه توسط دانشگاه مبداء
11 دی تا 23 دی 96 بررسی مدارک و اعلام نقص توسط دانشگاه مقصد و ویرایش توسط دانشجو
24 دی تا 8 بهمن 96 اتمام فرصت ویرایش دانشجویان و رسیدگی و اعلام نتیجه توسط دانشگاه مقصد

این دانشگاه در نیمسال دوم 97-96 ظرفیت پذیرش دانشجوی میهمان و انتقال در رشته های ذیل را خواهد داشت و به مابقی درخواست ها ترتیب اثری داده نخواهد شد.
1- داروسازی      2- مهندسی بهداشت محیط (کارشناسی پیوسته)

نکات مهم و قابل توجه:
* کلیه متقاضیان موظفند توضیحات مندرج در سامانه نقل و انتقالات را قبل از شروع روند ثبت درخواست به دقت مطالعه فرمایند.
طبق آیین نامه، نقل و انتقال در نیمسال اول ممنوع می باشد. دانشجویان می بایست حداقل بعد از گذراندن یک نیمسال تحصیلی در دانشگاه خود نسبت به ثبت درخواست اقدام نمایند.
* درخواستهایی که کامل نباشد جهت رفع نواقص به دانشجو عودت داده می‌شود، در صورت عدم تکمیل مورد بررسی قرار نخواهد گرفت. پس از پایان زمان ثبت نام هیچگونه درخواستی پذیرفته نمی گردد.
* ثبت نام در سامانه و ارسال مدارک هیچ حقی برای دانشجو ایجاد نکرده و تصمیم نهایی در رابطه با پذیرش یا عدم پذیرش دانشجو به عنوان میهمان یا انتقال به عهده کمیته نقل و انتقالات می باشد.
به کلیه دانشجویان متقاضی توصیه میگردد فقط در صورت احراز شرایط فوق نسبت به ثبت نام در سامانه اقدام نمایند.
کمیته نقل و انتقالات فقط به یکی از درخواست های میهمانی یا انتقالی رسیدگی می کند لذا از ارائه تقاضای میهمانی و انتقالی به طور همزمان جداً خودداری فرمائید.
* این دانشگاه هیچ گونه تعهدی درخصوص ارائه هر گونه خدمات رفاهی و خوابگاهی به دانشجو ندارد.
شرایط میهمانی:
* بر مبنای آیین نامه های آموزشی، ضروریست دانشجو در مقطع کارشناسی حداقل یک نیمسال و در مقطع دکتری عمومی حداقل دو نیمسال تحصیلی را در دانشگاه مبدأ گذرانده باشد.
* میانگین کل نمرات دانشجو در دانشگاه مبدأ حداقل 16 باشد. همچنین بررسی تقاضای ادامه میهمانی بیش از 2 ترم در این دانشگاه مشروط به داشتن میانگین 16 و نداشتن مشکل انضباطی و ارائه درخواست مجدد برای نیمسال بعد می باشد

شرایط انتقالی:
* انتقال در مقطع کارشناسی ارشد ممنوع می باشد.
* نمره آزمون ورودی متقاضی در سال ورود به تحصیل از نمره آزمون آخرین فرد پذیرفته شده همان سال در رشته و
سهمیه مربوط در این دانشگاه کمتر نباشد (درصورت تأیید مراتب فوق توسط دانشگاه مبدأ درخواست انتقال دانشجو مورد بررسی قرار خواهد گرفت . آپلود تأییدیه دانشگاه مبدأ و کارنامه قبولی آزمون سراسری ضروری می باشد)
* بررسی درخواست انتقال دانشجویان مستلزم سابقه میهمانی حداقل دو ترم با میانگین 16می باشد که در صورت وجود ظرفیت خالی و امکان پذیرش، دانشجویان در ابتدا در این دانشگاه میهمان می شوند تا پس از ارزیابی علمی و اخلاقی نسبت به انتقال دانشجو اقدام گردد. در ضمن این دانشگاه هیچ تعهدی نسبت به انتقال دانشجویان میهمان ندارد.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام متقاضیان میهمانی:
  • اسکن فرم درخواست میهمانی
  • اسکن مدارک و مستندات مربوط به دلایل دانشجو برای درخواست میهمانی
 مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام  متقاضیان انتقالی:
  • اسکن فرم درخواست انتقالی
  • اسکن کارنامه قبولی در آزمون سراسری
  • اسکن مدارک مربوط به دلایل دانشجو برای انتقالی 1- بیماری دانشجو که به تأیید مراجع و کمیسیون های معتبر دانشگاهی رسیده باشد. 2- اسکن مدارک تأهل دانشجو بهمراه گواهی اشتغال بکار همسر در آن استان( تائید شده مراجع ذی صلاح) و تمام صفحات شناسنامه دانشجو و همسر به انضمام عقدنامه رسمی 3- اسکن مدارک مربوط به کفالت دانشجو مستند به گواهی سازمانهای ذیربط( سازمان وظیفه عمومی، دادگستری و ...)

شماره تماس جهت پاسخگویی به مشکلات موجود در زمان ثبت نام
 اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی :   32563328- 026     32563321-  026        از ساعت 13-9