1396/7/24 دوشنبه
قابل توجه پذیرفته شدگان استعداد درخشان بدون آزمون کارشناسی ارشد سال 96 دانشگاه علوم پزشکی البرز
اعلام زمان و مکان ثبت نام پذیرفته شدگان استعداد درخشان بدون آزمون کارشناسی ارشد سال 96

پذیرفته شدگان گرامی: ضمن عرض تبریک به مناسبت موفقیت شما در آزمون کارشناسی ارشد سال 96، زمان و مکان ثبت نام طبق برنامه ذیل اعلام می‌گردد.

زمان ثبت نام و تحویل مدارک
: روز چهار شنبه مورخ 26/7/96      ساعت 14- 9

مکان ثبت نام و تحویل مدارک
:
کرج- بلوار طالقانی شمالی- بالاتر از میدان طالقانی- بالاتر از دادگستری- دانشگاه علوم پزشکی البرز- طبقه دوم- معاونت آموزشی- اداره آموزش            32563321-  026

توجه :
براساس آئین نامه آموزشی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته مصوب شورایعالی برنامه ریزی علوم پزشکی هرگونه انتقال ، تغییر رشته و یا جابجایی محل تحصیل در دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته ممنوع می باشد . بنابراین با توجه به اینکه محل پذیرش را خود فرد و با آگاهی کامل تعیین نموده ، لذا هیچگونه تغییر در محل پذیرش انجام نخواهد گرفت .

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام :
مدارک ثبت نام مورد نیاز می بایست به دانشگاه محل پذیرش ارائه شود و این مدارک توسط دانشگاه ، مورد بررسی قرار خواهدگرفت . در صورت محرز شدن الف عدم رعایت ضوابط و مقررات توسط داوطلب ، ب- واجد شرایط نبودن فرد جهت شرکت و پذیرش در آزمون و رشته مربوطه ، ج- مغایرت و عدم صحت مدارک ، د- مغایرت اطلاعات اعلام شده ، از ادامه تحصیل فرد ممانعت به عمل آمده و ضمن لغو قبولی فرد طبق مصوبات هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات در آزمونها با داوطلب برخورد خواهد شد.

الف : مدارکی که باید توسط پذیرفته شدگان ارائه شود :
  1. اصل كارت ملي و شناسنامه
  2. کپی کارت ملی و تمام صفحات شناسنامه (1سری )
  3. 6 قطعه عكس 4*3
  4. اصل و کپی دانشنامه کارشناسی و ریز نمرات و یا مدرکی که نشان دهنده فراغت از تحصیل باشد. لازم به ذکر است دانشجویان ترم آخر بایستی تا تاریخ 31/6/96 فارغ التحصیل شوند. بدیهی است در صورت عدم فراغت از تحصیل مسئولیت عواقب بعدی بعهده دانشجو خواهد بود. در صورت وجود این موارد، از ثبت نام فرد جلوگیری بعمل خواهد آمد.
  5. اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا مدارکی که نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه آقایان می باشد.
  6. نامه تاییدیه از دانشگاه محل تحصیل مبنی بر کسب رتبه برتر براساس آئین نامه " تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان به مقاطع بالاتر تحصیلی مصوب 21/10/89 "

د: مدارک مورد نیاز برای کلیه پذیرفته شدگان جهت ارائه به دبیرخانه هسته تحقیق و نظردهی:
  1. تکمیل فرم مشخصات شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد ( لطفا با مراجعه به سایت www.hTahgig.abzums.ac.ir  فرم را آپلود و در دونسخه بصورت کامل و با خط خوانا نوشته و یک قطعه عکس بر روی هر نسخه الصاق نمایید)
  2. سه قطعه عکس 4*3 جدید پشت نویسی  شده
  3. تصویر از تمام صفحات شناسنامه ( یک سری )
  4. تصویر پشت و روی کارت ملی (یک نسخه)
  5. تصویر کارت پایان خدمت و یا معافیت جهت آقایان (یک نسخه)
  6. یک نسخه تصویر آخرین حکم کارگزینی (در صورتیکه از کارکنان رسمی دولت و یا پرسنل رسمی نیروهای نظامی و انتظامی هستید)   شماره تماس:  32563347 026

* به همراه داشتن اسکن کلیه مدارک بر روی لوح فشرده الزامی می باشد.
تذکرات مهم :
  1. عدم مراجعه و ثبت نام هریک از پذیرفته شدگان طی تاریخ های مقرر در دانشگاه به منزله انصراف بوده و هیچگونه اعتراضی در این مورد پذیرفته نخواهد شد.
  2. پذیرفته شدگانی که پس از ثبت نام در دانشگاه انصراف دهند یا جهت ثبت نام مراجعه ننمایند، حق شرکت در آزمون ورودی سال بعد وزارت بهداشت برای این مقطع را ندارند . البته پذیرفته شدگان دانشگاه هایی که بصورت شهریه ای پذیرفته شده اند مشمول این بند نمی شوند.
  3. داوطلبانی که علاوه بر آزمون وزارت بهداشت و درمان در آزمون کارشناسی ارشد وزارت علوم یا سایر مراکز نیز پذیرفته شده اند ملزم به ثبت نام در یکی از دو محل می باشند و در صورت محرز شدن ثبت نام در هر دو محل ، قبولی آنها در رشته های مربوط به وزارت بهداشت در هر مرحله از تحصیل کان لم یکن تلقی می شود.
  4. کلیه پذیرفته شدگان استعدادهای درخشان بدون آزمون از طریق وارد نمودن کدملی نتیجه را مشاهده خواهند نمود.
  5. پذیرفته شدگان دقت نمایند کلیه این افراد در اولین اولویت انتخابی که حائز شرایط پذیرش می باشند پذیرش شده اند، لذا تاکید می گردد جابجایی در اولویت های رشته محل بعدی ، امکان پذیر نمی باشد.
  6. افرادی که با استفاده از شرایط عادی و همچنین با استفاده از آئین نامه استعداد های درخشان بدون آزمون پذیرفته شده اند می بایست حداکثر تا تاریخ 26/7/96 انصراف خود را از ثبت نام در یکی از دو رشته محل پذیرفته شده از طریق دانشگاهی که پذیرفته شده اند و قصد ادامه تحصیل در آن دانشگاه را دارند، به مرکز سنجش آموزش پزشکی ارائه دهند.

*شرایط دانشجویان متقاضی دریافت خوابگاه:

به اطلاع می رساند این دانشگاه فاقد خوابگاه ملکی می باشد لیکن به منظور برطرف کردن نیاز دانشجویان غیر بومی مبادرت به عقد  قرارداد با خوابگاههای مشارکتی با ظرفیت محدود نموده که بر اساس اولویت بندی دانشجویان واجد شرایط اسکان داده خواهند شد ضمنا  قسمتی از هزینه های این خوابگاهها توسط دانشجو پرداخت میگردد.
        مبلغ شهریه خوابگاه برای دانشجویان روزانه  در ترم اول   97-96 مبلغ 000/250/4 ریال می باشد
پس از ثبت نام آموزشی ، دانشجویان متقاضی خوابگاه به آدرس http://khabgah.abzums.ac.ir:90   مراجعه نموده و در قسمت "پیش ثبت نام " ثبت نام خوابگاهی را انجام دهند.
* لازم به ذکر است ثبت نام در سامانه خوابگاهی به منزله دریافت خوابگاه نمی باشد. پس از ثبت نام در سامانه خوابگاه ، تقاضا مورد بررسی قرار خواهد گرفت و تأیید یا عدم تأیید خوابگاه در همان سامانه قابل رویت می باشد.
* هزینه خوابگاه برای دانشجویان مازاد شهریه پرداز در ترم اول به  مبلغ 000/250/21 ریال می باشد.

- مدارک مورد نیاز دانشجویان واجد شرایط خوابگاه :
پس از تکمیل مراحل ثبت نام آموزش با در دست داشتن مدارک ذیل به معاونت فرهنگی و امور دانشجویی مراجعه نمایند:
  1. 2 قطعه عکس 4*3 (به همراه داشتن فایل اسکن عکس الزامی میباشد)
  2. کپی شناسنامه و کارت ملی (یک سری) (در صورت تأهل کپی شناسنامه و کارت ملی همسر الزامی می باشد)

کلیه پذیرفته شدگان می توانند جهت آگاهی بیشتر درباره شرایط خوابگاه، تغذیه و وامهای دانشجویی به سایت معاونت فرهنگی و امور دانشجویی به آدرس http://www.mefda.ir/service/universities/alborz   مراجعه نمایند.
آدرس معاونت فرهنگی و اموردانشجویی :کرج 45متری گلشهر، خیابان پونه شرقی ،پلاک 44، ساختمان دارا، طبقه 10
  • اداره امور خوابگاهها      شماره تماس :    34584990- 026
  • اداره تعذیه            شماره تماس :    34529125- 026
  • اداره رفاه                  شماره تماس : 34560387-026