به گزارش وب دا - دکتر حمید شمسی باغبانان مدیر گروه طب سنتی و  کلینیک ویژه طب سنتی  دانشگاه  با توجه به این که ماه مبارک رمضان مصادف شده است با روزهای بلند تابستان  و گرمی  هوا راه هایی را برای کم شدن تشنگی در طول روزه داری با استفاده از طب سنتی ارائه کرد :
  1. برای گاهش تشنگی سعی شود از مصرف غذا هایی مانند ماکارونی, آش با رشته زیاد, کله پاچه , غذای شور و شیرین بخصوص در سحر پرهیز شود.
  2. غذا را آهسته میل نمایید.
  3. نان مصرفی خوب طبخ شده باشد و خمیر نباشد.
  4. بین افطار و سحر از نوشیدنی هایی استفاده نمایید که عطش را کم میکنند. چند نوشیدنی مفید عبارتند از:  شربت خاکشیر, شربت آب لیمو, شربت خاکشیر به همراه آب لیمو. دوستانی که  دیابت دارند  مسلما  بدون شکر نوشیدنی خود را تهیه نمایند . مصرف آب سیب به همراه  لیمو ترش نیز عطش را کم میکند. اضافه نمودن کمی سرکه یا آب غوره  به آب مصرفی نیز همین اثر را دارد.
  5. به غذای سحر خود کمی تخم خرفه یا  تخم گشنیز اضافه نمایید.
  6. نوشیدن خیسانده میوه تمر هندی به همراه آب آن نیز در سحر تشنگی را کم خواهد کرد.
  7. در غذای سحر خود آلو را اضافه نمایید.
عكس هاي مرتبط :

آرشیو
لینک های مفید
اعلانات