1398/4/18 سه‌شنبه
در نشست ریاست دانشگاه با بیمارستان شریعتی با هدف ارائه گزارش و بررسی عملکرد بیمارستان مطرح شد
دکتر کریم : ضرورت انضباط اداری و مالی در بیمارستان ها / افزایش درامد زایی و بهره وری و کاهش هزینه ها در بیمارستان ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی البرز – صبح روز دوشنبه – 17 تیرماه  نشست ریاست دانشگاه به همراه هیات رئیسه دانشگاه با بیمارستان دکتر علی شریعتی  با هدف ارائه گزارش عملکرد برگزار شد.

دکتر کریم  بازدید  از بیمارستان و حضور در محیط و آشنایی با پرسنل  و چالش های موجود را یکی دیگر از اهداف برگزاری جلسات ارائه گزارش توسط مراکز تابعه برشمرد و اظهار داشت: این جلسات کمک می کند همدلی و هم افزایی بین هیات رئیسه دانشگاه و مدیران مراکز ایجاد شود.

وی افزود: آشنایی با اهداف، برنامه و اقدامات مراکز خیلی مهم است که در این جلسات تا حد زیادی می توان نسبت به این موارد اطلاع پیدا کرد.

دکتر کریم هدف اصلی برگزاری این جلسات را تنظیم و عقد تفاهم نامه  با مراکز  در سال جاری  برشمرد و به سه جز اصلی تفاهم نامه اشاره کرد  : جز اول تفاهم نامه گام دوم انقلاب از دیدگاه مقام معظم رهبری  و جزء دوم منشور مدیریتی دانشگاه می باشد.

وی در ادامه موارد منشور مدیریتی را عنوان کرد و نسبت به اجرای صحیح منشور مدیرتی در دانشگاه تاکید کرد .

وی   رکن های اخلاق مداری ,الگو سازی و شفافیت , پاسخگویی و اعتماد سازی , قانون مندی و انظباط اداری و مالی ,شایسته سالاری و تلاش و جدیت  ، ارتقای بهره وری ، هدف و برنامه را از ارکان مهم منشور مدیریتی برشمرد.

دکتر کریم  در ادامه بر نظارت و بازدید های مستمر و محیطی توسط معاونین و مدیران  تاکید کرد و افزود: در این بازدید ها ضمن آشنایی بیشتر و بهتر با محیط و کارکنان مشکلات ، چالش ها و فرصت ها شناسایی خواهد شد.

وی افزود : تفاهم نامه ای با مراکز تابعه تنظیم میشود که می توان گفت اساس و مبنای کار در سال جاری خواهد بود

ریاست  دانشگاه ضمن تاکید بر موارد منشور مدیریتی و لزوم رعایت بندهای تشریح شده در این منشور اظهار داشت :به دلیل اهمیت و ضرورت منشور مدیریتی در دانشگاه  در همه ی جلسات رسمی با مدیران بازگو خواهد شد .

ریاست دانشگاه در نشست با بیمارستان دکتر علی شریعتی   زیر تاکید کرد:

انضباط اداری و مالی در بیمارستان ها بسیار مورد توجه قرار گیرد

شایسته سالاری و استفاده از افراد کاردان در بیمارستان ها مورد توجه قرار گیرد.

تقویت ارتباطات برون سازمانی و تعامل با مسئولین استانی

بهره وری و کنترل هزینه ها نیاز شرایط امروز است