1398/3/15 چهارشنبه
پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر
عید فطر روز تولد دوباره انسان و فصل تازه شکفتن ایمان در روح و جان های پاک و بیدار است.

“  الّذى جعلته للمسلمین عیدا و لمحمّد صلّى اللَّه علیه و آله ذخراً و شرفاً و کرامة و مزیدا
دراین ایام مقدس وآکنده ازرایحه روحنواز ملکوتی ،کروبیان رادرسراپرده الهی،جنبشی نو وتلاشی دیگرگونه است؛زیراکه خاکیان رابشارت ضیافت الله داده شده وخوان معنوی وسعادت آفرین اورا آن سان که درخورکرامت خداوند دوعالم است درپیش روی آنان گسترده اند؛تردیدی نیست که تنها کسانی اقبال مهمانی راپیدا کرده که سری آکنده ازشور رب جلیل دارند ودلی سرشاراز مهراو.
عید فطر یکی از دو عید بزرگ در سنت اسلامی است که پس از یک ماه بندگی فرا می‌رسد و مسلمانان در سراسر دنیا خود را برای آن آماده کرده و نماز پرشکوه روز عید را به پا می‌دارند. روزی که زمینیان فارغ از زنجیرهای دنیایی به فطرت خویش باز می‌گردند و آسمانیان به فرمان الهی و به شکرانه یک ماه عبادت خالصانه مأمور اعطای پاداش و عیدانه به بندگان می‌شوند.
اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، فرا رسیدن عید سعید فطر را به اساتید، کارکنان و دانشجویان گرانقدر تبریک گفته و از خداوند متعال سعادت، سلامتی و توفیقات روزافزون شما را خواستارم. انشاالله همه همکاران درماه مبارک رمضان ازخوان بی کران معنویت حضرت دوست بیشترین کام های افلاکی رابرده باشند.

دکترکریم
ریاست دانشگاه