1397/10/8 شنبه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز فوت همکار گرامی دستیار محترم گروه طب اورژانس را تسلیت گفت
به گزارش وب دا – دکترحمید درفشی طی پیامی درگذشت همکار گرامی مرحومه خانم دکتر آزادی را به خانواده ی محترم ایشان و همکاران خدوم دانشگاه تسلیت گفت.

إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَیْهِ رَاجِعونَ

درگذشت مرحومه خانم دکترآزادی ،  دستیار محترم گروه طب اورژانس   ،  همکار ارجمندی   که  منشأ خدمات فراوان برای بیماران بوده است باعث تالم و تاثر فراوان اینجانب و همه همکاران خدوم دانشگاه علوم پزشکی البرز شده است.  بی تردید اعمال و خدمات بی شائبه ایشان در نزد خداوند متعال مأجور است و دعای خیر بیماران بهترین توشه  برای سفر ایشان خواهد بود.

بدینوسیله درگذشت آن بانو  بزرگوار را به خانواده محترم ایشان ، جامعه پزشکی و تمامی کارکنان  مرکز آموزشی و درمانی شهید رجایی و دانشگاه علوم پزشکی البرز تسلیت عرض می نمایم  و برای آن مرحومه از درگاه خداوند سبحان غفران واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جمیل مسئلت می نمایم.