1397/4/30 شنبه
دانشگاه علوم پزشکی البرز توانست رتیه پیشتاز تک ستاره در نظام مدیریت عملکرد را از آن خود نماید
به گزارش وب دا البرز -  سی و هفتمین همایش معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور و سازمان‌های وابسته در سالن اجلاس مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان از 26 ام تیرماه به مدت سه روز  برگزار شد.
در این همایش از دانشگاه های علوم پزشکی  پیشتاز تک ستاره و دو ستاره در چهارمین استقرار نظام مدیریت عملکرد در معاونت توسعه ، مدیریت و منابع در سال 96 تقدیر شد و یک بار دیگر افتخاری دیگر در این حوزه برای دانشگاه علوم پزشکی البرز رقم خورد و توانست رتبه پیشتاز تک ستاره در جشنواره ارزیابی مدیریت برنامه عملیاتی سال 96 را از آن خود نماید.

دکتر سیدعلی صدرالسادات در همایش معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور و سازمان‌های وابسته اظهار کرد: نقش معاونین توسعه در شرایط موجود بسیار خطیر است و مصمم هستیم با حفظ دستاوردهای انقلاب، اقدامات خوب را تداوم دهیم.
 پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا _ زنجان - دکتر سیدعلی صدرالسادات صبح چهارشنبه 27 تیرماه 97 در سی و هفتمین همایش معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور و سازمان‌های وابسته در سالن اجلاس مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان اظهار کرد: نقش معاونین توسعه در شرایط موجود بسیار خطیر است و مصمم هستیم با حفظ دستاوردهای انقلاب، اقدامات خوب را تداوم دهیم و مصمم‌تر از گذشته و با جدیت بیشتر و برنامه‌ریزی در کارها، حرکت کنیم.
 وی در ادامه درخصوص مدیریت و کنترل هزینه‌ها، مباحثی کلیدی مطرح نمود و راهکارهای مقابله با اثرات تحریم بر اقتصاد سلامت کشور و چالش‌هایی که در حوزه دارو، مواد اولیه واحدهای تولیدی و دانش فنی، مشکل نقل و انتقال ارزی و تبادلات بانکی و مشکلات بازاریابی بین‌الملل وجود دارد را ارائه نمود.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با بیان تاثیر احتمالی تحریم‌ها بر منابع و مصارف وزارت بهداشت به تشریح سناریوهای دولت برای مقابله با شرایط تحریم در حوزه اعتبارات وزارت بهداشت پرداخت و چالش‌های موجود در تامین منابع را در سه بخش کمبود منابع تخصیص یافته، عدم دریافت به موقع منابع و تاخیر در وصول طلب از بیمه‌ها بیان کرد و اقدامات انجام شده برای مقابله با چالش‌های مطرح شده از ابتدای سال‌جاری را در دو حوزه منابع و مصارف به تفصیل بیان کرد.
دکتر صدرالسادات با بیان اینکه با حمایت شایسته دولت و مجلس وضعیت اعتبارات تخصیص یافته به دانشگاه‌های علوم پزشکی در 3 ماهه ابتدای سال‌جاری نسبت به همین زمان در سال گذشته براساس اطلاعات ارائه شده مطلوب ارزیابی شده است، افزود: به منظور حفظ این مطلوبیت در هزینه‌کرد و تداوم صرفه‌جویی، معاونین توسعه دانشگاه‌ها مکلف شدند راه‌های کاهش هزینه‌ها و نحوه پیاده‌سازی انجام آن را احصاء و بدون ایجاد تنش عبور از این شرایط را مدیریت نمایند.
وی با اشاره به وضعیت منابع، مطالبات و بدهی‌های وزارت بهداشت، باتوجه به میزان نقدینگی فعلی، تداوم اقدامات اصلاحی در دو حوزه منابع و مصارف تا پایان سال‌جاری را توصیه کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در پایان الزامات تحقق وضع مطلوب در پایان سال 97 را در سه فصل کنترل هزینه‌ها (تداوم صرفه جویی، اقدامات اصلاحی، استفاده مطلوب از نقدینگی و ...)، افزایش درآمدها (استفاده مطلوب از ابزارهای ایجاد درآمد، ظرفیت‌های جدید بدهی در بودجه نظیر تهاتر، اوراق خزانه و ...) و ایجاد زیرساخت‌ها و پایش مستمر (تفکیک هزینه‌ها، پایش شاخص‌ها و ...) تشریح کرد.
دکتر صدرالسادات در پایان تاکید کرد: با جدیت و عزم راسخ حتماً این شرایط را پشت سر خواهیم گذاشت  و امیدوار به آینده هستیم.