1397/2/17 دوشنبه
در هفته ی گرامیداشت مقام استاد
مراسم بزرگداشت و تجلیل از اعضای هیات علمی در دانشگاه علوم پزشکی البرز برگزار شد.
به گزارش وب دا. ظهر روز یکشنبه .16 اردیبهشت ماه به همت اداره امور هیات علمی در دانشگاه  مراسم تجلیل از مقام استاد با حضور اعضای هیات رئیسه و اعضای هیات علمی دانشگاه در محل سالن اجتماعات ابن سینا برگزار شد .
در این مراسم دکتر حمید درفشی ,رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز ضمن گرامیداشت هفته ی معلم و استاد فرزانه شهید مطهری بر نقش اعضای هیات علمی در توسعه و ارتقای دانشگاه تاکید کرد و اظهار کرد:بی شک دانشگاه علوم پزشکی البرز با اعضای هیات علمی جوان ,علاقمند و متخصصی که دارد آینده روشن آموزشی خواهد داشت و به خوبی می توانیم به سمت دانشگاه های نسل سوم و تحول در آموزش علوم پزشکی حرکت کنیم.
در ادامه دکتر مهدی طیبی اراسته,معاون آموزشی دانشگاه گزارشی از اقدامات و فعالیت های صورت گرفته در حوزه ی آموزش را تشریح کرد و بیان توسعه زیرساخت های آموزشی در دانشکده ها و مراکز آموزشی درمانی پرداخت.
در پایان از برگزیدگان جشنواره آموزشی شهید مطهری و همچنین از اعضای هیات علمی که ارتقای رتبه داشته اند تقدیر و تجلیل شد .