1397/2/17 دوشنبه
به مناسبت روز جانباز برگزار شد
مراسم گرامیداشت روز جانباز و تجلیل از جانبازان
به گزارش وب دا. به مناسبت ولادت با سعادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز و به همت ستاد شاهد و ایثار گر دانشگاه در مراسمی از جانبازان دانشگاه علوم پزشکی البرز تجلیل شد.
دراین مراسم که با حضور رییس دانشگاه,معاون مسئول دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه ,معاون دانشجویی و فرهنگی ,مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران, مدیر حراست و جمعی از غیور مردان هشت سال جنگ تحمیلی و جانبازان برگزار شد باری دیگر از رشادت ها و دلاور مردی های جانبازان عزیز تجلیل گردید. و همچنین بر زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و قدر دانی از ایثارگران را در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ادامه استقامت در مسیر ایثارگری و جانبازی تاکید شد و جانبازی را مدال ارزشمندی برشمردند که خداوند این نعمت گرانبها را نصیب بندگان پاک و بی آلایش خود می کند.
در این دیدارضمن تبریک اعیاد شعبانیه و ایام میلاد امام حسین(ع)،حضرت ابوالفظل(ع)و امام سجاد(ع)، از جانبازان به عنوان سرمایه هایی یاد شد که جان بر کف نهادند و برای دفاع از جان و مال  ملت از هیچ تلاشی دریغ نورزیدند و در حسرت شهادت بی تابی می کنند.این مراسم که با هدف بزرگداشت و تجلیل از جانبازان برگزار گردید؛ پس از سخنرانی رییس دانشگاه,معاون دانشجویی و فرهنگی,معاون مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و مشاور رییس ستاد شاهد و ایثارگر با اهدای لوح از این عزیزان تقدیر شد.