• 1402/04/17 - 21:07
  • - تعداد بازدید: 312
  • - تعداد بازدیدکننده: 290
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هجدهمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت و سلامت خانواده با حضور وزیر بهداشت و روسای دانشگاه های علوم پزشکی از طریق ویدیو کنفرانس برگزار شد

به گزارش روابط عمومی. صبح روز شنبه، ۱۷ تیر ، هجدهمین قرارگاه جوانی جمعیت با حضور وزیر بهداشت از طریق ویدیو کنفرانس با روسا و اعضای هیأت رییسه دانشگاه ها برگزار شد .

دکتر حسین فرشیدی در پایان هجدهمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت و سلامت خانواده که امروز در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: آمار و ارقام نشان می دهد برنامه>هایی که از سال ۱۴۰۰ در وزارت بهداشت شروع شد، نتایج آن در سال ۱۴۰۱ به بار نشسته و منجر به افزایش روند باروری در کشور شده است.

>

وی افزود: یکی از مهم ترین برنامه های وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۲ جوانی جمعیت است که با پیگیری های مداوم وزیر بهداشت، برنامه>های ویژه ای در حال اجراست.

>

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان این که در هجدمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت و سلامت خانواده نمایندگان مجلس، شورای عالی انقلاب فرهنگی، معاونت های وزارتخانه و نمایندگان سازمان های ذیربط حضور داشتند و مصوبات قبلی مرور شد، اظهار داشت: در این جلسه روی چند موضوع تاکید شد که یکی از آن>ها قدردانی از بهورزانی است که در افزایش موالید نقش داشته اند.

>

دکتر فرشیدی بیان کرد: قرارگاه جوانی جمعیت و سلامت خانواده درباره برنامه های جلوگیری از سقط های عمدی و خودبخودی نیز مصوبات خیلی خوبی داشته است که در حال پیگیری است.

>

وی در پایان گفت: مطابق مصوبات قرارگاه ارتقا و افزایش مراکز درمان ناباروری در دانشگاه های علوم پزشکی به ویژه دانشگاه های دارای ناباروری بالا و جمعیت مسن، با تامین اعتبار لازم در اولویت قرار می گیرد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 170
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید