استفاده از گوشی قبل از خواب چه بلایی سر بدن میآورد؟
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی گفت: افرادی که تا پاسی از شب از وسایل دیجیتال مثل تلفن همراه استفاده افراطی دارند، مقدار زیادی از نور آبی این وسایل را دریافت میکنند که باعث بروز اختلالات خواب، میل به پرخوری و چاقی، اختلالات یادگیری و در درازمدت دیابت و سرطانها خواهد شد.
مراجعه یک هزار نفر به مرکز درمان ناباروری بیمارستان کمالی طی یک سال
رئیس مرکز ناباروری بیمارستان کمالی کرج گفت: مرکز ناباروری بیمارستان کمالی تنها مرکز دولتی استان البرز است که طی یکسال فعالیت مستقل خود، با پذیرش تقریبا ۱۰۰۰ مراجعه کننده، موفق به کسب نتیجه حدود ۳۰ درصدی در ارائه خدمات خود شده است. این عدد، رقم قابل قبول و رو به بالایی در سطح استاندارها و در بین مراکز ناباروری است.
مراسم بزرگداشت مقام پرستار در دانشگاه علوم پزشکی البرز برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صبح روز یکشنبه 29 آبان ماه مراسم گرامیداشت مقام پرستار با حضور رئیس دانشگاه، اعضای هیات رئیسه و جمعی از پرستاران برگزار شد
همایش بهرهوری و نوآوری در حوزه سلامت و جشنواره مدیریت دانش و نظام پیشنهادها در دانشگاه علوم پزشکی البرز برگزار شد
به گزارش روابط عمومی ، صبح روز دوشنبه ، 29 آبان ماه ، چهارمین همایش کشوری بهرهوری و نوآوری در حوزه سلامت و جشنواره مدیریت دانش و نظام پیشنهادها در دانشگاه علوم پزشکی البرز به صورت حضوری و وبینار با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولین دانشگاه و اساتید و پژوهشگران در محل سالن ابن سینا برگزار شد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز در یک درصد برتر دانشمندان جهان قرار گرفت
یکی دیگر از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز موفق به کسب جایگاه یک درصد دانشمندان برتر جهان شد