• 1404/05/26 - 12:01
  • - تعداد بازدید: 74
  • - تعداد بازدیدکننده: 72
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه هماهنگی برنامه‌های هفته دفاع مقدس با حضور استاندار و مدیران دستگاه ها برگزار شد

به نقل از  اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری البرز، جلسه هماهنگی برنامه‌های گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور مجتبی عبداللهی استاندار البرز و دکتر صیادی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز و  جمعی از مدیران استانی برگزار شد.
 
 استاندار البرز در این نشست با تبریک سالروز بازگشت آزادگان و گرامیداشت یاد شهدا و رزمندگان دفاع مقدس، گفت: هفته دفاع مقدس فرصتی ارزشمند برای تبیین فرهنگ ایثار، مقاومت و انتقال تجربه‌های آن دوران به نسل‌های آینده است. نماینده عالی دولت در استان افزود: همزمانی هفته دفاع مقدس با کنگره بزرگ شهدای استان البرز مسئولیت ما را سنگین‌تر می‌کند. این کنگره حاصل بیش از یکسال تلاش مستمر است و باید با برنامه‌های هفته دفاع مقدس پیوند بخورد تا اثرگذاری بیشتری در جامعه داشته باشد.
 عبداللهی با اشاره به تحولات اخیر منطقه از جمله جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی، گفت: این شرایط نشان می‌دهد فرهنگ مقاومت همچنان زنده است و باید با انگیزه مضاعف در جامعه تبیین شود. وی ادامه داد: برنامه‌های هفته دفاع مقدس باید دقیق، منظم و مبتنی بر اهداف تعیین‌شده باشد، در عین حال با نوآوری و خلاقیت اجرا شود تا پیام ایثار و مقاومت عمیق‌تر در جامعه نهادینه گردد. 
 
استاندار البرز با تأکید بر نقش دستگاه‌های اجرایی و نهادهای استانی در اجرای این برنامه‌ها، اظهار داشت: هم‌افزایی و هماهنگی میان نهادهای مختلف رمز موفقیت است و می‌تواند نتایج فراتر از استان داشته باشد. وی البرز را استانی استراتژیک دانست و افزود: عملکرد این استان در اجرای برنامه‌های ملی تأثیرگذار است، بنابراین برگزاری پرشور هفته دفاع مقدس در البرز می‌تواند الگویی برای سایر استان‌ها باشد. 
 
عبداللهی همچنین بر اهمیت اطلاع‌رسانی و مشارکت رسانه‌ها تأکید کرد و گفت: رسانه‌ها نقش مهمی در جلب همراهی مردم دارند و باید برای معرفی برنامه‌ها و تبیین پیام دفاع مقدس بیش از پیش فعال شوند. وی در پایان ضمن قدردانی از تلاش دستگاه‌ها و مدیران استانی خاطرنشان کرد: امیدواریم با برنامه‌ریزی دقیق و مشارکت مردم، هفته دفاع مقدس امسال در البرز به شکلی باشکوه برگزار شود و فرهنگ ایثار و مقاومت در جامعه تقویت گردد. 
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 343277
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید