• 1403/07/21 - 13:42
  • - تعداد بازدید: 238
  • - تعداد بازدیدکننده: 221
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه بررسی روند پیشرفت پروژه های بیمارستانی استان با حضور استاندار و رییس دانشگاه برگزار شد

به نقل از  اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری البرز، مجتبی عبداللهی در جلسه بررسی روند پیشرفت پروژه های بیمارستانی استان که روز شنبه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۳  با حضور دکتر صیادی ، رییس دانشگاه  و دیگر مسیولین مربوطه در سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد، با تاکید بر ضرورت تسریع در تکمیل پروژه های بیمارستانی استان، افزود: در این راستا علاوه بر اینکه باید سرانه ها و زیرساخت های استان را متناسب با جمعیت و به تفکیک هر شهرستان ارتقا دهیم، این ضرورت وجود دارد که برنامه ریزی لازم جهت تامین کادر بیمارستان ها نیز مد نظر قرار گیرد. 

وی ادامه داد: باید امکانات و تجهیزات بیمارستان های استان احصا و اعلام شود تا مردم و پزشکان برای بهره مندی از آنها آگاه شوند.

عبداللهی با اشاره به فعالیت بیمارستان امام خمینی(ره) کرج، گفت: این بیمارستان که چندی پیش طی تعاملی ویژه احیا شد، اکنون خدمات بسیار را به مردم ارائه می دهد و امکاناتی همچون سی تی آنژیوگرافی را در خود دارد.

وی افزود: باید در تمامی پروژه های بیمارستانی استان درمانگاه و مرکز انتقال خون لحاظ شود و در این رابطه می توان از ظرفیت خیرین نیز استفاده کرد.

استاندار البرز گفت: تکمیل پروژه های بیمارستانی و تامین پزشکان متخصص و فوق تخصص بویژه در غرب استان مورد مطالبه جدی مردم و نماینده مردم است که باید از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان مورد توجه قرار گیرد. 

وی افزود: برای تامین اعتبار پروژه ها با پیگیری‌های ملی درصدد تسریع در این روند هستیم چراکه پروژه ای همچون بیمارستان سیدالشهدا که بعنوان جایگزین بیمارستان متراکم و مهم مدنی است، نیاز به تزریق اعتبار دارد.

عبداللهی گفت: لزوم ارتقا و توسعه خدمات در بیمارستان شهید سلیمانی فردیس با توجه به جمعیت این شهرستان، محسوس است. 

وی با اشاره به اهمیت زباله های عفونی و بیمارستانی، افزود: این روند باید بار دیگر از بی خطر سازی در بیمارستان تا جمع آوری و ساماندهی و... بررسی و بازنگری شود.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 335255
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید