تجهیز بیمارستان شهید مدنی کرج به یک سی تی اسکن جدید ، سونوگرافی و میکروسکوپ پیشرفته
به گزارش روابط عمومی ، به همت مسئولین دانشگاه و مرکز شهید مدنی و با توجه به پیگیری های انجام شده ، دستگاه سی تی اسکن دوم و میکروسکوپ پیشرفته جراحی مغز و اعصاب از طرف هیات امناء ارزی وزارت بهداشت خریداری و به این مرکز تحویل داده شد. در راستای ارتقای خدمات رسانی به مراجعین محترم این مرکز مجهز شد به دستگاه سی تی مارک توشیبا(canon) و یک دستگاه میکروسکوپ پیشرفته که قابلیت بزرگنمایی بسیار بالایی دارد امکان انجام دقیقترین جراحیها را در زمینه تومورهای حساس و دیگر اعمال جراحی ظریف و پیچیده فراهم میسازد
با توجه به اینکه این بیمارستان مرکز حوادث و ترومای استان با حجم بالای مراجعین می باشد وجود دستگاه سی تی اسکن دوم سرعت در خدمات رسانی را فراهم میسازد.
همچنین یک دستگاه سونوگرافی پیشرفته ساخت داخل کشور به این مرکز اهدا شد گفتنی است در راستای حمایت از تولید ملی و ارتقای تجهیزات تشخیصی، یک شرکت دانشبنیان ایرانی یک اهدای دستگاه سونوگرافی پیشرفته به مرکز آموزشی درمانی شهید مدنی در جهت همکاری های علمی و پژوهشی اهدا کرد. این دستگاه با فناوری کاملاً ملی و هوشمند طراحی شده و از دقت بالایی در تصویربرداری بافتهای عمقی و نرم برخوردار است.
به گفته مسئولان مرکز شهید مدنی ، بهرهگیری از این دستگاه نوین نقش مهمی در بهبود فرایند تشخیص، کاهش خطای پزشکی و افزایش کیفیت خدمات درمانی خواهد داشت. همچنین این اقدام نمادی از همکاری مؤثر میان شرکتهای دانشبنیان و مراکز درمانی کشور در جهت تحقق خودکفایی علمی و فناورانه در حوزه تجهیزات پزشکی است.
نظر دهید