• 1405/01/07 - 17:11
  • - تعداد بازدید: 77
  • - تعداد بازدیدکننده: 75
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید نوروزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز از پلی‌کلینیک تخصصی شهید بهشتی

به گزارش روابط عمومی، دکتر شهرام صیادی، رئیس دانشگاه، هم‌زمان با تعطیلات نوروزی در روز جمعه ۷ فروردین ماه، با حضور در پلی‌کلینیک تخصصی شهید بهشتی، روند ارائه خدمات درمانی در این مرکز را مورد ارزیابی قرار داد.

دکتر صیادی در این بازدید میدانی، ضمن بررسی وضعیت حضور پزشکان متخصص و نحوه خدمت‌رسانی به مراجعان، میزان آمادگی بخش‌های مختلف این پلی‌کلینیک زیرمجموعه سازمان تأمین اجتماعی را در شرایط بحرانی و خاص مورد سنجش قرار داد.

در جریان این بازدید، مسئولان مرکز گزارشی از آمار مراجعات، تعداد خدمات تخصصی ارائه‌شده و برنامه‌ریزی شیفت‌های کاری در ایام نوروز ارائه کردند. رئیس دانشگاه همچنین با حضور در جمع کادر درمان، پرستاران و پزشکان، ضمن گفتگو و شنیدن چالش‌ها و پیشنهادهای آنان، از مجاهدت‌های شبانه‌روزی مدافعان سلامت قدردانی کرد.

دکتر صیادی در پایان، تلاش کارکنان حوزه سلامت را پشتوانه اصلی آرامش و سلامت جامعه دانست و بر ضرورت تداوم ارائه خدمات باکیفیت در تمامی ایام تعطیلات تأکید کرد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 348762
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید