• 1405/01/16 - 22:56
  • - تعداد بازدید: 138
  • - تعداد بازدیدکننده: 126
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید رئیس دانشگاه از بیمارستان تخت جمشید

به گزارش روابط عمومی، دکتر شهرام صیادی، رئیس دانشگاه، یکشنبه ۱۶ فروردین ماه ۱۴۰۵، از بخش‌های مختلف بیمارستان خصوصی تخت جمشید بازدید کرد.

این بازدید با هدف ارزیابی مستمر کیفیت خدمات درمانی، بررسی آمادگی مراکز و تقدیر از مجاهدت‌های کادر بهداشت و درمان صورت گرفت. دکتر صیادی در این برنامه با حضور در بخش‌های تریاژ و اورژانس، ضمن گفت‌وگو با بیماران بستری، از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات قرار گرفت.

رئیس دانشگاه در حاشیه این بازدید، با قدردانی از روحیه جهادی و تعهد حرفه‌ای تیم مدیریتی و کادر درمان این بیمارستان اظهار داشت: «بیمارستان تخت جمشید همواره در کنار مردم استان بوده و به‌ویژه در ایام تعطیلات و بحران‌های احتمالی، خدمات ارزشمندی را به شهروندان ارائه داده است.»

وی همچنین بر نقش کلیدی بخش خصوصی در تکمیل زنجیره درمان استان تأکید کرد و افزود: «همکاری مراکز خصوصی در کنار بخش دولتی، به‌ویژه در پوشش سوانح و حوادث غیرمترقبه، یک ضرورت حیاتی برای حفظ سلامت جامعه است.»

در پایان، هیئت همراه با آرزوی سلامتی برای کادر درمان، از تلاش‌های شبانه‌روزی آنان در مسیر خدمت‌رسانی به بیماران تقدیر کرد

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 349020
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید