بازدید استاندار به همراه رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز از روند ساخت آزمایشگاه ویژه انستیتو پاستور
به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری البرز، مجتبی عبداللهی در این بازدید که روز سه شنبه ۴ مهرماه ۱۴۰۲ به همراه دکتر صیادی رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز> در محل انستیتو پاستور ایران صورت گرفت، افزود: این ساختمان تا دو سال پیش تنها ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت اما با توجه ویژه دولت هم اکنون بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با افتتاح آن بصورت تخصصی انواع واکسن های مورد نیاز کشور تولید خواهد شد.
وی ادامه داد: انواع واکسن های ب ث ژ ، هپاتیت ب، پاستوسیس، آنتی ژن، محصولات قراردادی مواد اولیه، علوم حیوانات آزمایشگاهی، ضد هاری، پاستوکووک و محلول های تزریقی در این مجموعه تولید می شود.
عبداللهی گفت: استان البرز رتبه چهارم کشور در استقرار و فعالیت شرکت های دانش بنیان را دارد و در تلاش هستیم با حمایت از فعالان این عرصه رتبه استان را ارتقا دهیم.
وی افزود: این استان حدود ۷۰ درصد داروی تولید داخل کشور را تامین می>کند و در دوران شیوع کرونا تمومی واکسن های داخل کشور در استان البرز تولید شد.
نظر دهید