• 1402/10/30 - 09:51
  • - تعداد بازدید: 154
  • - تعداد بازدیدکننده: 143
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در دولت کار و فعالیت

کلینیک تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان امام حسین (ع) در دهه مبارک فجر افتتاح می شود.

دکتر علیرضا شکیب ، رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اقدامات شاخص 29 ماهه این مرکز را در دولت سیزدهم تشریح کرد و گفت: >این بیمارستان طی 29 ماهه گذشته >توانست مرتبه یک بیمارستان جنرال در اعتبار بخشی وزارت بهداشت را اخذ> و همچنین مجوز آموزشی درمانی شدن را دریافت کند.

وی ادامه داد: کلینیک تخصصی و فوق تخصصی خیر ساز >این مرکز با پیشرفت 100 درصدی و با اعتباری بالغ بر 24 میلیارد تومان >که >تجهیز آن توسط دانشگاه انجام شده است ،آماده بهره برداری در دهه مبارک فجر می باشد.

وی افزود: >محوطه سازی و احداث پارکینگ بیمارستان و فضاهای پیرامون با مشارکت شهرداری و شورای شهر محمدشهر و با اعتباری بالغ بر 6 میلیارد تومان انجام شد.

رئیس بیمارستان به پروژه های راه اندازی شده و قابل افتتاح اشاره کرد و افزود: >راه اندازی و افتتاح بخش اطفال ، خرید دستگاه امحا پسماند >، شبکه جمع آوری و تصفیه خانه >فاضلاب >بیمارستان >، تهیه دستگاه ECT >، دستگاه اکسیژن ساز و راه اندازی بخش MMT >دولتی ( بخش سرپایی درمان سوء مصرف مواد) و کلینیک ویژه این بیمارستان که> آماده بهره برداری در دهه فجر می باشد.>

دکتر شکیب ادامه داد : یکی از دیگر اقدامات مهم این مرکز راه اندازی تخت های بستری بخش روانپزشکی برای بیماران پایین تر از 18 سال و فعال سازی اتاق های عمل با بیش از 1400 عمل جراحی در سال 1402 تا کنون بود.

وی افزود: در حال حاضر ضریب اشغال تخت این بیمارستان به بیش از 82 درصد رسیده و ضریب اشغال تخت های ویژه این مرکز به بیش از 90 درصد رسیده است.

>

  • گروه خبری : اخبار,رویداد ها
  • کد خبر : 313309
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید