• 1404/03/03 - 13:14
  • - تعداد بازدید: 270
  • - تعداد بازدیدکننده: 254
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کلنگ ساخت بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی اشتهارد به همت دانشگاه علوم پزشکی و خیرین سلامت به زمین زده شد

به گزارش روابط عمومی ، آیین کلنگ زنی بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی در اشتهارد با حضور  استاندار ،رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز و جمعی از مسئولین شهرستان و خیرین سلامت ، شنبه ، سوم خرداد برگزار شد. 
استاندار البرز در مراسم آغاز عملیات اجرایی بیمارستان فاطمه الزهرا (س) اشتهارد: مردم ولی‌نعمت ما هستند و اولویت همه تصمیم‌ها/با همکاری خیرین و دانشگاه علوم پزشکی؛ احداث بیمارستان 100 تخت‌خوابی در اشتهارد آغاز شد/اشتهارد دارالمؤمنین البرز است و شایسته خدمات شایسته‌تر 
 
 
دکتر مجتبی عبداللهی، استاندار البرز در این مراسم که روز شنبه ۳ خرداد ماه ۱۴۰۴ در شهر اشتهارد برگزار شد، با گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر و یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و شهدای خدمت به ویژه شهید آیت‌الله رئیسی، گفت: امروز با یک اقدام مهم و خداپسندانه از سوی موسسه خیریه نیکوکاری کوثر و با همراهی دانشگاه علوم پزشکی، عملیات احداث بیمارستانی که سال‌ها جای آن در این شهرستان خالی بود، آغاز شد. این پروژه اقدامی بسیار ارزشمند برای ارتقای سطح خدمات درمانی مردم این منطقه است.
وی افزود: استان البرز به‌ویژه شهرستان اشتهارد با داشتن جمعیت قابل توجه، شهرک‌های صنعتی متعدد و فاصله زیاد از مرکز استان، نیازمند یک مرکز درمانی مستقل و مجهز بود که با همت خیرین و پیگیری‌های مستمر مدیران محقق می شود. 
عبداللهی ادامه داد: ما در کنار این عزیزان هستیم و هر کمکی برای تسریع در اجرای پروژه لازم باشد، انجام خواهیم داد. اگر بتوان زمان اجرای پروژه را از سه سال به دو سال کاهش داد، با تمام توان حمایت خواهیم کرد.
وی با اشاره به نام‌گذاری این مرکز درمانی به نام حضرت فاطمه الزهرا (س) اظهار داشت: این نام‌گذاری مبارک، شایسته چنین اقدام بزرگ و خیرخواهانه‌ای است. نیکوکاران، برگزیدگان خداوند بر زمین‌اند و ما قدردان زحمات و نیت پاک آن‌ها هستیم.
وی در ادامه به سایر طرح‌های در دست اقدام در شهرستان اشتهارد نیز اشاره کرد و گفت: تأمین آب از طریق انتقال آب سد طالقان، ساخت تصفیه‌خانه دوم، توسعه مسکن برای نیروهای شاغل و مردم منطقه، بازسازی بیمارستان فعلی و تلاش برای ساخت دومین بیمارستان، بخشی از برنامه‌هایی است که در دستور کار استان قرار دارد. همدلی بین مسئولان، همراهی مردم و پیگیری‌های فرماندار محترم اشتهارد نویدبخش رفع مشکلات منطقه است.
 
 
  • گروه خبری : اخبار,رویداد ها
  • کد خبر : 341599
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید