• 1403/08/09 - 14:59
  • - تعداد بازدید: 276
  • - تعداد بازدیدکننده: 234
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اولین همایش استانی هوش مصنوعی در سلامت در دانشگاه علوم پزشکی البرز برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی، چهارشنبه، نهم آبان ماه ، دومین نشست هماهنگی و برنامه ریزی برگزاری اولین همایش استانی هوش مصنوعی در سلامت در دانشگاه علوم پزشکی البرز با حضور جمعی از مسئولین امر تشکیل شد. 

این نشست به همت دبیرخانه هوش مصنوعی در دانشگاه و  با حضور رئیس حوزه ریاست دانشگاه ، معاون درمان ، معاون تحقیقات و فناوری ، دبیر توسعه هوش مصنوعی ،  روسای دانشکده ها و جمعی از اساتید این حوزه و مدیران مربوطه  تشکیل شد

در این نشست پیرامون موضوعات مختلف با برگزاری هر چه بهتر و با کیفیت این همایش گفتگو و تبادل نظر شد و تصمیمات لازم نسبت به  نحوه دریافت مقالات و ایده ها ، زمان همایش و بخش های مختلف آن تصمیم گیری شد. 

همچنین از پوستر این همایش رونمایی  و پیرامون مباحث علمی و فنی همایش و حیطه های ارسال مقاله و ایده  گفتگو و تصمیم گیری شد. 

 

  • گروه خبری : اخبار,رویداد ها
  • کد خبر : 335820
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید