• 1402/12/13 - 08:55
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اطلاعیه تکمیل مدارک و زمان آزمون متقاضیان آزمون استخدام بهورز و اعلام منابع آزمون

اطلاعیه تکمیل مدارک و زمان آزمون متقاضیان آزمون استخدام بهورز

(پیمانی قراردادکارمعین)

به آگاهی داوطلبان محترم شرکت در آزمون استخدام بهورز دانشگاه علوم پزشکی البرز می رساند چنانچه مدارک مورد نیاز به صورت کامل ارسال نشده است، حداکثر تا تاریخ 15/12/1402 مهلت دارند نسبت به تکمیل مدارک اقدام نمایند.

شایان ذکر است مهلت تحویل مدارک تمدید نخواهد شد و به مدارک ارسالی بعد از این تاریخ ترتیب اثر داده نخواهد شد.

داوطلبانی که مدارک ذکر شده در متن آگهی استخدام را تا تاریخ قید شده به صورت کامل ارسال نکرده باشند مجاز به شرکت در آزمون نمی باشند.

آزمون روز پنجشنبه مورخ 17/12/1402 برگزار خواهد شد.

1. مکان و ساعت برگزاری آزمون متعاقبا" اعلام خواهد شد.

اطلاعیه منابع آزمون بهورزی

به آگاهی داوطلبان محترم شرکت در آزمون استخدام بهورز دانشگاه علوم پزشکی البرز می رساند فایل های الکترونیک منابع آزمون مربوط به متقاضیان دارای مدرک تحصیلی کاردانی/کارشناسی مامایی، پرستاری، بهداشت عمومی و بهداشت محیط جهت بهره برداری به شرح ذیل می باشد:

• گروه خبری : اخبار,اطلاعیه ها

فیلم ها