• 1404/02/01 - 10:21
  • - تعداد بازدید: 85
  • - تعداد بازدیدکننده: 79
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رئیس دانشگاه : آغاز هفته سلامت با تاکید بر مراقبت از نوزادان و مادران باردار / ارائه خدمات رایگان سلامت با 354 مرکز و پایگاه و خانه بهداشت در استان البرز

به گزارش روابط عمومی ، دکتر شهرام صیادی، رئیس دانشگاه  به مناسبت فرارسیدن هفته ملی سلامت ، گفت : بهداشت و پیشگیری خط مقدم سلامت است و اولویت نظام سلامت، پیشگیری از بیماری ها و همچنین مراقبت از سلامتی افراد جامعه است که  354 مرکز ، پایگاه و خانه بهداشت در استان با ارائه رایگان خدمات بهداشتی و مراقبتی در سطوح اولیه ، نقش مهمی در پیشگیری از بیماری ها و حفظ سلامتی دارند.

وی با اشاره به شعار هفته سلامت " سرآغازی سلامت ، آینده ای سرامد" گفت : هر ساله هفته سلام از یکم اردیبهشت ماه آغاز و تا هفتم ادامه دارد و  یکی از اولویت ها مهم امسال هفته سلامت و برنامه های سال جاری تاکید بر مراقبت از نوزادان و جنین و سلامت مادران است  و تلاش تیم سلامت بر ارتقا شاخص های حفظ سلامتی نوزادان و مادران  خواهد بود.

دکتر صیادی خاطر نشان کرد: میزان مرگ نوزادان در هر هزار تولد زنده در سال 1403  روند کاهشی داشته است و نیاز است با بهبود دسترسی به مراقبت‌های دوران بارداری و گسترش برنامه‌های آموزشی برای مادران باردار این شاخص به صفر برسد.  

وی ادامه داد: طی سه سال گذشته در زمینه سلامت باروری  بیش از 620 هزار مادر آموزش دیده و  بیش از 10 هزار  مادر باردار  نیازمند مراقبت ویژه توسط تیم سلامت پیگیری شده اند و همچنین بیش از 4 هزار  کودک پرخطر ترخصی شده از بیمارستان تحت مراقبت و پیگیری تیم سلامت قرار گرفته اند.

رئیس دانشگاه با بیان اینکه کلیه خدمات مراقبتی و مشاوره ای مادران باردار و نوزادان به صورت رایگان در مراکز بهداشتی سطح استان انجام می شود گفت :  طی سه سال گذشته  نزدیک به 13 هزار نوزاد از نظر بیماری های متابولیک نوزادان غربالگری شدند و  پوشش 95 درصدی غربالگری شنوایی و سلامت گوش نوزادان انجام شده است.

 

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 340416
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید